Η Μελάνια Τραμπ... αγνοείται!

Προφανώς, ο τίτλος και η εικόνα είναι αποκύημα φαντασίας και χιούμορ, ωστόσο απηχεί στο πνεύμα των ημερών.

Η Μελάνια Τραμπ έχει να πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση από τις 14 Μαΐου και τα σενάρια συνωμοσίας έχουν πάρει φωτιά.

Η ίδια έσπευσε πριν λίγες ημέρες να ενημερώσει μέσω twitter ότι χαίρει άκρας υγείας και ότι αναρρώνει έπειτα από την επέμβαση στο νεφρό καθώς, με την εκπρόσωπό της, Στέφανι Γκρίσαμ, να διαμηνύει ότι η Πρώτη Κυρία προετοιμάζεται για τις εκδηλώσεις της Ημέρας της Ανεξαρτησίας.

Ωστόσο οι κακεντρεχείς δεν σεβάστηκαν ούτε αυτή την ανακοίνωση απελπισίας και συνάμα οργής της Μελάνια, και συνεχίζουν στο μοτίβο της “εξαφάνισής” της.

Όπως ένας χρήστης του instagram που ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία γεμάτη, όπως λέμε, black humor!

Η ευφάνταστη -στα όρια της χλεύης- ανάρτηση έγινε από τον χρήστη εν ονόματι “Plastic Jesus” και έφτασε σε χιλιάδες μάτια, μιας και ο εν λόγω λογαριασμός αριθμεί σχεδόν 73 χιλιάδες ακολούθους.

Το “τηλέφωνο επικοινωνίας” για την “εύρεση της Μελάνια” αντιστοιχεί στο όνομα David Dennison, ψευδώνυμο που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε έγγραφα για τις χρηματικές συναλλαγές με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η μελάνια θα είναι απούσα από την επερχόμενη Σύνοδο των G7 που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στο Κεμπέκ του Καναδά, ενώ δεν θα παρευρεθεί ούτε στη Σύνοδο της Σιγκαπούρης με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ωστόσο… η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αναμένεται να δώσει το παρόν σε σημερινή εκδήλωση του Λευκού Οίκου, όπως γνωστοποίησε η εκπρόσωπος Τύπου της στο CNN, για να τιμήσει τις οικογένειες που έχασαν μέλη τους στον Πόλεμο του Ιράκ. 

Αναμένοντας την (επαν)εμφάνισή της, ας δούμε την ανάρτηση που έκανε το γύρο του διαδικτύου: