Φρίκη! 27χρονη στραγγάλισε και έκαψε τα δύο ανήλικα παιδιά της (βίντεο)

Σε μια αποτρόπαια πράξη προχώρησε μια 27χρονη μητέρα στη Ρωσία, η οποία στραγγάλισε τα δύο μικρά παιδιά της και στη συνέχεια έκαψε τα άψυχα σώματά τους και τα πέταξε σε μια αποθήκη.

Σύμφωνα με το Russian Today, η 27χρονη μητέρα έβαλε την 4χρονη κόρη της και τον 2χρονο γιο της στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει και τα πήγε, με το πρόσχημα της βόλτας, κάπου έξω από την πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ.

Εκεί τα στραγγάλισε και στη συνέχεια πήγε με το όχημα σε βενζινάδικο, αγόρασε εύφλεκτο υλικό και μετέφερε τα σώματα σε ένα δάσος, κοντά στον αυτοκινητόδρομο, όπου και τους έβαλε φωτιά.

Φοβούμενη ότι μπορεί να γίνει αντιληπτή από τους κυνηγούς της περιοχής, μάζεψε τα καμένα πτώματα, τα έβαλε ξανά στο αμάξι και επέστρεψε σπίτι της.

Την επόμενη μέρα, έβαλε ξανά τα δύο πτώματα στο αμάξι, βρήκε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη δίπλα στον αυτοκινητόδρομο και αφού τους ξαναέβαλε φωτιά, τα παράτησε εκεί και έφυγε.

Γιατί το έκανε

Σύμφωνα με το Life.ru, η 27χρονη έμεινε πίσω στην αποπληρωμή ενός μεγάλου δανείου σε τράπεζα το 2016 και ότι μήνυσε τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών, ο οποίος ξαναπαντρεύτηκε.

Στην κατάθεσή της, η Καρίμοβα δήλωσε ότι προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, γιατί δεν μπορούσε να φροντίσει τα παιδιά της”.

Δείτε βίντεο: