Μπριζίτ Μακρόν για Μελάνια: "Έξυπνη, γοητευτική, ευχάριστη αλλά... φυλακισμένη"

Συνέντευξη στην γαλλική εφημερίδα Le Monde, έδωσε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Τρονιέ κι ασφαλώς αναφέρθηκε και στην Μελάνι Τραμπ.

Οι δύο κυρίες βρέθηκαν πριν λίγα 24ωρα στον Λευκό Οίκο κι η Μπριζίτ την εκθείασε αλλά και εξέφρασε έμμεσα τη λύπησή της για αυτή.

Όπως είπε στη Le Monde “Η Μελάνια ήταν στην πραγματικότητα πολύ ευχάριστη. Έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Γελάσαμε πολύ μαζί”.

Ωστόσο σημείωσε – σα να την λυπάται:  «Δεν μπορεί όμως να κάνει τίποτα. Δεν μπορεί να ανοίξει ούτε ένα παράθυρο στον Λευκό Οίκο. Δεν μπορεί να βγει έξω. Είναι πολύ πιο περιορισμένη από εμένα. Εγώ βγαίνω στο Παρίσι κάθε μέρα”.

Τόνισε ακόμη ότι η Μελάνια είναι «ευγενική, γοητευτική, έξυπνη και πολύ ανοιχτή”, και πρόσθεσε ότι όντως στις δημόσιες εμφανίσεις της δείχνει σκυθρωπή, αλλά: «Όλα υπερ-ερμηνεύονται. Είναι μια γυναίκα με πολύ δυνατή προσωπικότητα, αλλά εργάζεται σκληρά για να το κρύψει. Γελάει πολύ εύκολα, με όλα, αλλά το δείχνει λιγότερο από ό, τι εγώ”.

Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου αναφέρθηκε κατόπιν στον δικό της ρόλο ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, λέγοντας: «Πρέπει να είμαι προσεκτική με ό, τι λέω. Έχω την εντύπωση ότι κάθε λέξη μετράει σαν πολλές. Συνεχώς συγκρατούμαι. Αυτό είναι το δυσκολότερο κομμάτι: Δεν υπάρχει ποτέ… ρεπό. Ποτέ μια στιγμή που μπορείς να είσαι απόλυτα ήρεμη”.

Παρ’ όλ’ αυτά τόνισε ότι: «Είμαι ακόμη η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, όχι του προέδρου. Δεν νιώθω Πρώτη Κυρία». Και πρόσθεσε πως: “Προσπαθώ να είμαι κάτι παραπάνω από απλά μια «γλάστρα με λουλούδια» στο πλευρό του”.