H… (συναισθηματική) δασκάλα Μελάνια, παραδίδει μαθήματα

Και κάπως έτσι, το Μπλε Δωμάτιο του Λευκού Οίκου μετατράπηκε σε αίθουσα διδασκαλίας… Όχι όμως με οποιαδήποτε δασκάλα…

Η Μελάνια Τραμπ απέδειξε ότι κατέχει επάξια τον τίτλο της Πρώτης Κυρίας. Βαδίζοντας στα χνάρια της ευρηματικής Μισέλ Ομπάμα, η Μελάνια Τραμπ εισήγαγε το δικό της πρότζεκτ εντός των «απροσπέλαστων» τειχών του Λευκού Οίκου. Και με περίσσεια ευρηματικότητα μετουσιώθηκε σε… δασκάλα για μία ημέρα.

Ένα κοινωνικό λειτούργημα το οποίο ταιριάζει γάντι στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, που με τη φυσική της ευγένεια, ως το απόλυτο αντίβαρο στην κραυγαλέα προσωπικότητα του συζύγου της, δεν απωθεί, παρά προσελκύει αυθόρμητα κοντά της τους μικρούς της φίλους.

Όπως συνέβη στο παρακάτω απρόσμενο περιστατικό, εντός της «αιθούσης». Όταν ένας «μαθητής» της, αφότου αποδείχτηκε άριστος στο γράψει ένα από τα συναισθήματα που νιώθει στον ηλεκτρονικό πίνακα έπειτα από προτροπή της «δασκάλας» του, σκόνταψε στο τραπέζι της Πρώτης Κυρίας με αποτέλεσμα να χυθεί το νερό από το ποτήρι της. Τότε η… δασκάλα Μελάνια καθησύχασε τον μικρό μαθητή, με τον πιο όμορφο τρόπο, όπως είπαν οι παρευρισκόμενοι.

Η λέξη που έγραψε ο μαθητής στον πίνακα ήταν «ενεργητικότητα». Με την «δασκάλα» του να παραδίδει, όλως τυχαίως, τέτοια μαθήματα καθημερινά, ζώντας δίπλα στον πιο αμφιλεγόμενο πλανητάρχη. Ως το απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση για τους νεαρούς πολίτες της Αμερικής, που έτυχε να βιώσουν από μικροί το μεγαλείο του λαϊκισμού.