Οι πινακίδες στάθμευσης που προμηνύουν τον ερχομό του βασιλικού μωρού

Στην πτέρυγα “Lindo” του νοσοκομείου St. Mary στο Πάντινγκτον του Λονδίνου θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον. Εκεί, που παραδοσιακά γεννιούνται οι βασιλικοί διάδοχοι από το 1937. Εκεί, που γέννησε τον πρίγκιπα Γεώργιο και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Οι ημερομηνίες γέννησης των διαδόχων του βασιλικού θρόνου, αποτελούν ως γνωστόν το απόλυτο στοίχημα, αλλά και μέρος της φρενίτιδας που κατακλύζει την Μεγάλη Βρετανία.

Έτσι, οι πινακίδες που τοποθετήθηκαν περιμετρικά του νοσοκομείου, και οι οποίες αποκαλύπτουν την… πολυπόθητη λεπτομέρεια, δεν γινόταν να μην τραβήξουν την προσοχή περαστικών και δημοσιογράφων.

Σύμφωνα λοιπόν με την αναγραφή στις πινακίδες, από τις 9 έως τις 30 Απριλίου απαγορεύεται η στάθμευση περιμετρικά του νοσοκομειακού συγκροτήματος St. Mary.

Με τα χαρμόσυνα νέα να μας έρχονται μέσα στον μήνα, και με πιθανέστερη ημερομηνία την 23η Απριλίου, ημέρα εορτασμού του Αγίου Γεωργίου. Και αν γίνει έτσι, τότε ο τρίτος στη σειρά διαδοχής για τον βασιλικό θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου, θα λάβει το πιο όμορφο δώρο.