Αυτοκτόνησε 29χρονη στην Κύπρο – Την βίαζε από 4 ετών ο ιερέας πατριός της

Τέλος έβαλε στη ζωή της η 29χρονη Έλενα Φραντζή από την Κύπρο, καθώς ο ιερέας πατριός της την βίαζε από τα τέσσερα της χρόνια.

Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή πριν λίγες μέρες στο σπίτι της και σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ο θάνατος της χαρακτηρίστηκε «αιφνίδιος».

Από τα τέσσερα της Έλενα Φραντζή είχε δοθεί από τις κρατικές υπηρεσίες σε ανάδοχη οικογένεια για να απομακρυνθεί από τη μητέρα της η οποία ήταν χρήστης ναρκωτικών. Μια μητέρα που μπροστά στα μάτια της είχε δει τον πατέρα της να δολοφονεί τη μητέρα της.

Τι έγινε με τον ιερέα θετό πατέρα της – Η συγκλονιστική ιστορία της

Ο ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά το κορίτσι από τεσσάρων ετών, με συνεργό την πρεσβυτέρα σύζυγό του.

Η άτυχη κοπέλα στα δέκα της κατήγγειλε την κακοποίησή της στις αρμόδιες κυπριακές υπηρεσίες αλλά κανείς δεν την πίστεψε.

Στα δεκαοκτώ της με νέα καταγγελία της έφερε αντιμέτωπο τον θετό της πατέρα με τα δικαστήρια.

Το δικαστήριο έστειλε τον ιερέα για δύο χρόνια στη φυλακή. Το 2015 ο ιερέας αποφυλακίστηκε και μάλιστα επέστρεψε και στα καθήκοντά του. Αυτό φαίνεται ότι ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την Έλενα.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής, Ησαΐας, παραχώρησε δωρεάν σπίτι στον ιερέα δίπλα σε νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο.

Στη συνέχεια της ζωής της η κοπέλα ξεκίνησε να σπουδάζει κοινωνική λειτουργός ώστε μέσα από τη δική της εμπειρία να βοηθήσει και άλλα παιδιά με παρόμοιο πρόβλημα.

Έπειτα από την αποφυλάκιση του θετού της πατέρα και την επιστροφή του στα ιερατικά καθήκοντα εγκατέλειψε τις σπουδές της και απομονώθηκε, αντιμετωπίζοντας σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία τελικώς την οδήγησαν στον θάνατο.