Μόλις 600 καλεσμένοι στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ!

Ο πρίγκιπας Χάρι κι η αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Μαρκλ έστειλαν τα προσκλητήρια για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους σε 600 τυχερούς καλεσμένους προκειμένου να παραστούν στο γάμο τους την 19η Μαϊου στο εκκλησάκι Σεντ Τζορτζ στα ανάκτορα του Ουίνδσορ, έγινε σήμερα γνωστό από το παλάτι του Κένσινγκτον, αν και προς το παρόν η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δεν έχει προβεί σε αποκαλύψεις για τα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα.

«Οι προσκλήσεις για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχουν σταλεί εξ ονόματος του… πρίγκιπα της Ουαλίας», του πατέρα του Χάρι και διαδόχου του βρετανικού θρόνου, διευκρίνισε το παλάτι σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Οι 600 προσκεκλημένοι έχουν επίσης κληθεί να παραστούν στη δεξίωση της βασίλισσας Ελισάβετ στα ανάκτορα του Ουίνδσορ. Επίσης, θα οργανωθεί και μια άλλη δεξίωση, παρουσία λιγότερων τυχερών, το βράδυ από τον πρίγκιπα Κάρολο στην έπαυλη Φρόγκμορ Χάους, σε απόσταση περίπου 1 χλμ από τα ανάκτορα του Ουίνδσορ. Εκεί, θα δώσουν το παρόν 200 καλεσμένοι, όπως ανέφερε το γραφείο τύπου του πρίγκιπα Χάρι.

Οι προσκλήσεις, που εστάλησαν αυτήν την εβδομάδα, τυπώθηκαν από τον οίκο Barnard & Westwood, με τον οποίο συνεργάζεται η βασίλισσα Ελισάβετ από το 1985, διευκρίνισε το παλάτι. Το κείμενο είναι γραμμένο με μαύρα γράμματα κι έχει τυπωθεί σε λευκό χαρτί.

Προτεινόμενα για εσάς