Διεθνώς ρεζίλι το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το χθεσινό ντέρμπι - Ο οπλισμένος Σαββίδης πρωταγωνιστεί στα ξένα ΜΜΕ

Το γύρο του κόσμου κάνουν τα χθεσινά επεισόδια του αγώνα ΠΑΟΚ- ΑΕΚ στην Τούμπα, με πολλά αθλητικά ΜΜΕ να εστιάζουν και κυρίως στην είσοδο του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο, με όπλο.
Οι New York Times, χρησιμοποιώντας το κείμενο του Associated Press κάνει λόγο για “Ελληνικός αγώνας διεκόπη, μετά την ένοπλη διαμαρτυρία του ιδιοκτήτη για την απόφαση του διαιτητή”.

Στην ηλεκτρονική έκδοσή της gazzetta dello sport έχει βίντεο με το όλο σκηνικό με τίτλο “Ελλάδα: Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί έχοντας όπλο”

Η Ισπανική Marca, έχει τίτλο στο άρθρο: “Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για το ακυρωθέν γκολ στο 90’… με ένα όπλο”!

Κι η επίσης ισπανική As σημειώνει: “Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και με ένα όπλο εκφόβισε τον διαιτητή στον οποίο είπε “είσαι νεκρός”.

Η Equipe γράφει: “Διακοπή, απειλές και… κομφούζιο στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ”, ενώ στο κείμενο γίνεται εκτενή αναφορά στην εισβολή Σαββίδη στο γήπεδο με όπλο, ενώ σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι και πρώην βουλευτής του ρωσικού κοινοβουλίου.

Στο ίδιο μοτίβο και  η πορτογαλική O’Jogo γράφει: “ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ένας πρόεδρος στον αγωνιστικό χώρο, ένα υποτιθέμενο όπλο κι ένας αγώνας που διακόπηκε”.