Η αντίδραση του πρίγκιπα Ουίλιαμ στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δίδυμα (φώτος+βίντεο)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μίλησε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του και αστειευόμενος δήλωσε χαρούμενος που δεν θα κάνει δίδυμα, γιατί η «ψυχική υγεία του θα δοκιμαζόταν».

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ απένειμε βραβεία σε πρώην άστεγους νέους, στους οποίους παρέχει στέγη και στήριξη η φιλανθρωπική οργάνωση Centrepoint, την οποία υποστήριζε η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας «The Telegraph» ο πρίγκιπας σε συνάντηση του με υποστηρικτές της οργάνωσης και είπε στον Ρέιμοντ Στόνερ, διευθυντή, της Anston Properties «Το τρίτο μας παιδί έρχεται τον Απρίλιο. Κοιμάμαι όσο μπορώ». Ο Στόνερ του είπε πως αν η Δούκισσα έκανε δίδυμα θα μπορούσε με αυτό τον τρόπο να κερδίσει χρόνο, ενώ ο πρίγκιπας του απάντησε αστειευόμενος «Δίδυμα; Νομίζω ότι η ψυχική μου υγεία θα έμπαινε σε δοκιμασία με δίδυμα».

Σε έναν άλλον υποστηρικτή της οργάνωσης είπε «Δύο είναι καλά, δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα με τρία, θα είμαι μόνιμα κουρασμένος».

Τα λόγια από την ομιλία του για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Κέσινγκτον ήταν:

«Η αποψινή εκδήλωση μού προκαλεί αντικρουόμενα συναισθήματα. Σύντομα η Centrepoint θα είναι 50 ετών. Αισθάνομαι τεράστια υπερηφάνεια για όλα όσα έχει επιτύχει η οργάνωση Centrepoint όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ταυτόχρονα, απογοήτευση και αγανάκτηση – αγανάκτηση επειδή σε μια από τις πιο ευημερούσες χώρες στον κόσμο το πρόβλημα των αστέγων εξακολουθεί να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές και το μέλλον των νέων μας».

«Κορίτσια φαίνεστε καταπληκτικά. Χαμογελάτε, είστε τώρα τα πρότυπα. Είχατε δυσκολίες και τις ξεπεράσατε. Είστε τα πρότυπα για την επόμενη γενιά» ήταν τα λόγια του πρίγκιπα Ουίλιαμ σε μια ομάδα νέων που δεν πήραν τελικά κάποιο βραβείο, παρόλο που ήταν προτεινόμενες.

Απόσπασμα από την απονομή βραβείων στην φιλανθρωπική οργάνωση Centrepoint

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ