Η Κέιτ Μίντλετον έφτιαξε δικό της site και ανέβασε βίντεο για την παιδική ψυχική υγεία (φώτος+βίντεο)

Η Κέιτ Μίντλετον έφτιαξε την δική της ιστοσελίδα σε συνεργασία με την οργάνωση «Heads Together» και λόγω της εβδομάδας Παιδικής Ψυχικής Υγείας στην Αγγλία (5-11 Φεβρουαρίου) δημιούργησε μαζί με τη φιλανθρωπική οργάνωση Place2Be ένα βίντεο, το οποίο ανέβασε και στο προσωπικό της site.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μιλάει για τη σημασία της συνεργασίας και της στήριξης των νέων ανθρώπων, μαθαίνοντας πως να γίνουν «οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους».

«Η παιδική ηλικία είναι μια εξαιρετικά σημαντική περίοδος στη ζωή μας» τονίζει η Κέιτ Μίντλετον, ενώ συνεχίζει «Είναι η στιγμή που εξερευνούμε τις προσωπικότητές μας, ανακαλύπτουμε τις δυνατότητες που βρίσκονται μέσα μας και μαθαίνουμε να είμαστε ο εαυτός μας». Η Κέιτ λέει «Μερικά παιδιά θα αντιμετωπίσουν σκληρότερες προκλήσεις από άλλα, όμως πιστεύω ακράδαντα ότι, ενώ δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις καταστάσεις τους, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε παιδί θα έχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για να αξιοποιήσει τις πραγματικές του δυνατότητες».

Η Δούκισσα υποστηρίζει πολλά χρόνια τώρα δράσεις για την ψυχική υγεία, θέλοντας να ενισχύσει την «Anna Freud National Center for Children and Families» και ενημερώνεται συγχρόνως από την εκστρατεία «Heads Together».

Το μήνυμα βιντεοσκοπήθηκε τον περασμένο μήνα στο σχολείο Reach Academy Feltham.
«Η εμπειρία μας στον κόσμο σε αυτό το πρώιμο στάδιο βοηθά να διαμορφώσουμε ποιοι γινόμαστε ως ενήλικες, πώς αρχίζουμε να αισθανόμαστε άνετα στο δέρμα μας».

Το θέμα της εκστρατείας του 2018 για την ψυχική υγεία των παιδιών, το οποίο επιλέχθηκε από την οργάνωση Place2Be, είναι «Είμαστε ο εαυτός μας» και στόχος είναι να ενθαρρυνθούν παιδιά και νέοι να αισθάνονται άνετα με το ποιοι είναι για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής.

Η Κέιτ Μίντλετον έφτιαξε τον ιστότοπο για την ψυχική υγεία θέλοντας να βοηθήσει εκπαιδευτικούς, ώστε να συγκεντρώσουν αξιόπιστες συμβουλές και πληροφορίες και θα τις μεταβιβάζουν στους μαθητές που αντιμετωπίζουν προβλήματα είτε πρόκειται για πένθος, άγχος ή διατροφικές διαταραχές.

Δείτε το βίντεο