Winnie Harlow: Το μοντέλο που έκανε την δερματική της πάθηση το μεγαλύτερο προσόν της(φώτο)

H Winnie Harlow είναι ένα διάσημο μοντέλο, η οποία έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκου μόδας.

Εργάζεται σκληρά και το δείχνει καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανεβάζει στιγμιότυπα από τις δουλειές που κάνει.

Το γνωστό μοντέλο, όπως έχει γνωστοποιήσει, πάσχει από μια δερματική ασθένεια, που ονομάζεται λεύκη. Η συγκεκριμένη πάθηση αλλάζει σημαντικά την όψη του δέρματος, καθώς εκδηλώνεται με μικρές ή μεγάλες λευκές κηλίδες στην επιδερμίδα ακόμη και σε εκταταμένη μορφή. Παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν λειτούργησε ως εμπόδιο για την καριέρα της αλλά μετατράπηκε στο πιο δυνατό χαρτί που έχει, το προσόν της.

Η Winnie Harlow

Το μοντέλο το πρωτογνωρίσαμε από το Next Top Model, μέσα από το οποίο της δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει για το bullying και το ρατσισμό, δίνοντας και το δικό της μήνυμα.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που την αποκαλούσαν «αγελάδα» και «ζέβρα», επιδιώνοντας να ρίξουν την αυτοπεποίθησή της.

  1. Εξαιτίας του bullying, λόγω της ασθένειας που εμφανίστηκε από τα τέσσερά της χρόνια, άλλαζε συχνά σχολείο, ενώ ζούσε έναν εφιάλτη που είχε ακόμη κα αυτοκτονικούς ιδεασμούς.

Όμως η Harlow κατόρθωσε να κάνει το μειονέκτημά σε πλεονέκτημα. «Όταν αγάπησα τον εαυτό μου, έτσι όπως ακριβώς είναι, ξεκίνησαν οι ευκαιρίες να πέφτουν βροχή. Ευχαριστώ τον Θεό γι’αυτό. Aγαπήστε τον εαυτό σας, έτσι όπως είναι» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Η πορεία που έχει κάνει στο χώρο του μόντελινγκ είναι η απάντηση που δίνει σε εκείνους που την χλεύαζαν, την ταπείνωναν και την αμφισβητούσαν.

Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε με μαγιό Christian Dior σε παραλία του Μαϊάμι: