Βραζιλία: 19χρονη φοιτήτρια πουλάει την παρθενιά της για να αγοράσει σπίτι

Νεαρή φοιτήτρια από τη Βραζιλία πουλάει την παρθενιά της μέσω διαδικτίου, με σκοπό να αγοράσει σπίτι για τη μαμά της αλλά και να καλύψει τα έξοδα των σπουδών της.

H 19χρονη Ρόζαλι Πίνιο από τη Μίνας Ζεράις έχει ορίσει και τιμή εκκίνησης τα 300.000 ευρώ. Η ίδια αναφέρει ότι έχει στην κατοχή της έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι ακόμα παρθένα, αλλά και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να φέρει μαζί του γιατρό για να την εξετάσει. Για να περάσει κάποιος 12 ώρες μαζί της θα πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις, δηλαδή να μην έχει πιει, να μην είναι φορέας αφροδίσιων νοσημάτων και να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό.

Η πορνεία στην χώρα της 19χρονης είναι νόμιμη και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τη δημοπρασία που έχει θέσει και όπως αναφέρει ήδη κάποιος έχει βρεθεί που της προσφέρει μισό εκατομμύριο ευρώ.

«Η σκέψη και μόνον να κοιμηθώ με κάποιον παντελώς άγνωστο με τρόμαζε αρχικά, αλλά σιγά συνήθισα στην ιδέα και προτιμώ να χάσω μ’ αυτόν τον τρόπο την παρθενιά μου, παρά να τη χαρίσω σε κάποιον που θα μου ραγίσει την καρδιά», είπε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail η φοιτήτρια, που δεν έχει βγει ποτέ της ραντεβού.

Η οικογένειά της προσπαθεί να την στηρίξει οικονομικά, αλλά δυσκολεύεται, διότι, όπως αναφέρει, υπάρχουν μέρες που δεν έχουν να φάνε και σχετικά με την πρωτοβουλία της δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα. Η φοιτήτρια δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το τι θα πει ο περίγυρός της για το θέμα αυτό. «Η γνώμη του κόσμου δεν θα με βοηθήσει να λύσω τα προβλήματά μου. Η δημοπρασία θα το κάνει», λέει. Και συμπληρώνει: «Ζούμε στην εποχή της σεξουαλικής απελευθέρωσης. Δικό μου είναι το σώμα, δικοί μου κι οι κανόνες».