Τουρκία: Ο Ερντογάν γνώρισε την 4χρονη θαυμάστριά του (φώτος+βίντεο)

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποδέχτηκε στο προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα την 4χρονη θαυμάστρια του, ύστερα από την ανάρτηση ενός βίντεο που έγινε Viral, στο οποίο φαινόταν το μικρό κορίτσι να κλαίει επειδή δεν κατάφερε να συναντήσει τον Σουλτάνο.

Η 4χρονη Ιρμάκ κατάφερε τελικά να γνωρίσει από κοντά τον Ερντογάν, αφού τη Δευτέρα μαζί με τους γονείς της πήγε στο προεδρικό Μέγαρο. Ο Τούρκος Πρόεδρος της έκανε δώρο ένα ποδήλατο και μια μπλούζα από την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης της.

Ο Ερντογάν είχε επισκεφθεί την πόλη Γιοζγκάτ, στο κεντρικό τμήμα της χώρας, ώστε να συναντήσει από κοντά κάποια παιδιά. Το κορίτσι, όμως, δεν κατάφερε να τον γνωρίσει, αφού, λόγω του άσχημου καιρού, ο Σουλτάνος έφυγε νωρίτερα.

Για να γίνει, όμως, το όνειρο της μικρής πραγματικότητα η μητέρα της ανέβασε στα social media ένα βίντεο με το κοριτσάκι να κλαίει. Ο Ερντογάν συγκινήθηκε και ύστερα από τηλεφώνημα με τη θαυμάστρια του της ανακοίνωσε ότι ανυπομονεί να την γνωρίσει, αλλά θέλησε να μάθει και την σχολική της πρόοδο.