Η 29χρονη Χόουπ Χικς που έχει συναρπάσει τον Πλανητάρχη - Τι γράφει το νέο βιβλίο για τον πρόεδρο

Συνεχίζει να προκαλεί αναστάτωση στον Λευκό Οίκο το βιβλίο «Φωτιά και Θυμός: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ», του δημοσιογράφου και πρώην αρθρογράφου του Guardian Μάικλ Γουλφπου που κυκλοφορεί σήμερα.

Αποσπάσματα που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί σε αμερικανικά ΜΜΕ και στον βρετανικό Guardian  δίνουν πιπεράτες λεπτομέρειες για τον πλανητάρχη και την ζωή στον Λευκό Οίκο, όταν κλείνουν οι πόρτες.

Ο Τραμπ ενοχλημένος υπαινίχθηκε  μέσω Twitter ότι  ο Γουλφ πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και ότι ο ίδιος του έχει πολλές φορές αρνηθεί ακόμα και την πρόσβαση στο Λευκό Οίκο.

Ωστόσο όλοι θέλουν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες…

Όπως ότι – όπως αναφέρεται στο βιβλίο –  «η επίσημη» Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ είναι ουσιαστικά απούσα και εξαφανισμένη από την Δυτική Πτέρυγα. Μάλιστα, η Μελάνια λείπει τόσο συχνά, που το προσωπικό αναφέρεται στην Ιβάνκα, την κόρη του Τραμπ, ως την «πραγματική σύζυγο», ενώ η στενή του σύμβουλος, η 29χρονη καλλονή Χόουπ Χικς έχει τη θέση της… «πραγματικής κόρης». «Η Χικς έχει το έργο του να φροντίζει το “εγώ” του Τραμπ, να τον διαβεβαιώνει πως όλα είναι καλά, να τον προστατεύει, να τον κολακεύει και να τον μαλακώνει», συνεχίζει.

Σε απόσπασμα του βιβλίου που δημοσιεύθηκε χθες στο «Hollywood Reporter»  ο Γουλφ γράφει: «Με την κόρη του και τον γαμπρό του παραγκωνισμένους λόγω των νομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, η Χόουπ Χικς, η 29χρονη προσωπική βοηθός και έμπιστη του Τραμπ, έχει πρακτικά γίνει η πιο ισχυρή σύμβουλος του Λευκού Οίκου».
Μάλιστα αναφέρθηκε σε κουτσομπολιά που άκουσε ο Γουλφ στον Λευκό Οίκο, ότι όταν η Χικς είχε εραστή τον παντρεμένο Κόρεϊ Λεβαντόφσκι, ο Τραμπ της είχε πει: «Είσαι το καλύτερο κομμάτι που θα είχε ποτέ»!

Η 29χρονη προσωπική βοηθός του Τραμπ Χόουπ Χικς:


Ο Γουλφ μιλά και για την ιδιαίτερη σχέση του Τραμπ με τα παιδιά του, γράφοντας πως δεν μπορεί να τους πει «όχι», ένδειξη της «ηλιθιότητάς» του, όπως λέει. «”Είναι λίγοοοο, λίγοοοο περίπλοκο” ήταν η απάντηση του Τραμπ όταν ο πρώτος επικεφαλής του προσωπικού του Ρινς Πρίμπους τον ρώτησε γιατί ήθελε να δώσει στην Ιβάνκα και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ επίσημες θέσεις στον Λευκό Οίκο» γράφει σε ένα σημείο και παρακάτω: «Μέχρι τον Ιούλιο, ο Τζάρεντ και η Ιβάνκα, που μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες μετατράπηκαν σε βασιλική οικογένεια και δυο από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο, ενεπλάκησαν σε μια περιπέτεια και ήταν αναγκασμένοι να υπερασπίζονται τον εαυτό τους, προκαλώντας ζημιά στον Τραμπ».