58χρονος εισέβαλε με εύφλεκτα υλικά στα γραφεία του SPD - Είχε τοποθετήσει και στα γραφεία του CDU της Μέρκελ (pics)

Ένα αυτοκίνητο γεμάτο εύφλεκτα υλικά εισέβαλε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, στα κεντρικά γραφεία του SPD  στο Βερολίνο και συγκεκριμένα στο Κρόιτσμπεργκ.

Σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία ο οδηγός εισέβαλε με το αυτοκίνητο στα γραφεία του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, για να αυτοκτονήσει.

Στο όχημα βρέθηκαν εύφλεκτα υλικά, με τις αρχές να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να συνδέεται το περιστατικό και με απόπειρα εμπρησμού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Deutsche Welle, ο άνδρας είναι 58 ετών και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν μέσα στο κτίριο βρίσκονταν σε εξέλιξη κάποια εκδήλωση.

Ο 58χρονος τοποθέτησε εύφλεκτα υλικά και στα γραφεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ 

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, ο άνδρας είπε ότι τοποθέτησε ταξιδιωτικό σάκο με εύφλεκτα υλικά και στα κεντρικά γραφεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ (CDU) στο Βερολίνο, ο οποίος όντως εντοπίστηκε και εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές.

«Περίπου τα μεσάνυχτα, ένας άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στην έδρα του SPD στο Willy-Brandt-Haus στο Κρόιτσμπεργκ. Εκτός από τον οδηγό, δεν υπήρξαν άλλοι τραυματίες», ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Το Reuters δημοσίευσε φωτογραφίες που προκαλούν τρόμο και δείχνει δύο μπιτόνια, τα οποία σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές είναι γεμάτα με βενζίνη.

Δείτε φωτογραφίες με τα εύφλεκτα υλικά που βρέθηκαν στο όχημα: