Πρώτη επίσημη εμφάνιση Μέγκαν και Χάρι μετά τον αρραβώνα - Η σύγκριση με την Κέιτ

Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έκαναν σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι και η καλή του, Μέγκαν Μάρκλ.

Το ζευγάρι πήγε στο Νότιγχαμ, όπου και έκανε μια τυπική βασιλική βόλτα που περιελάμβανε όλα τα καθιερωμένα: χειραψίες, λόγια θαυμασμού και λουλούδια.

Αναπόφευκτη η σύγκριση με την Κέιτ

Η πρώτη διαφορά που πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν είναι αυτή στο ντύσιμό του. Η Κέιτ είναι πάντα στιλιζαρισμένη και κομψή σε όλες τις εμφανίσεις της. Η Μέγκαν, στην πρώτη της βόλτα με τον πρίγκιπα φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα και ένα μακρύ μπλε παλτό, λίγο πιο κάζουαλ. Κρατούσε μάλιστα μια μεγάλη τσάντα, κάτι που η Μίντλετον κάνει σπάνια έως ποτέ.

Γνωρίζοντας ακριβώς πως να στηθεί για να βγάλει την τέλεια φωτογραφία, η Μέγκαν Μαρκλ συνόδευσε τον πρίγκιπα σε φιλανθρωπική εκδήλωση για το AIDS στο Νότιγχαμ.

Αν και η Μέγκαν είχε φαν και πριν γίνει Πριγκίπισσα, μιας και το Suits είναι ιδιαίτερη δημοφιλής σειρά στην Αμερική, τα πράγματα τώρα ήταν διαφορετικά. Βρετανίδες και Βρετανοί είχαν στραμμένα τα μάτια τους πάνω της, φωνάζοντας το όνομά της και του Χάρι, ή λέγοντας συγχαρητήρια. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα ουρλιαχτά με μερικούς να μην μπορούν να συγκρατήσουν την χαρά τους για το νέο ζεύγος.

 

Πέραν αυτού, η Μέγκαν Μαρκλ δεν δέχτηκε μόνο λουλούδια απ΄όσους είχαν συγκεντρωθεί εκεί αλλά πήρε και ότι άλλο της έδωσαν, κάτι που η Κέιτ δεν έχει κάνει ποτέ.

Μόλις αποχώρησε από το χώρο που ήταν συγκεντρωμένο το πλήθος, η Μέγκαν κατευθύνθηκε με τον Πρίγκιπα Χάρι στην αίθουσα Nottingham Contemporary όπου και θα παρακολουθούσαν την εκδήλωση. Εκεί βέβαια κράτησαν ο ένας το χέρι του άλλου, κάτι το οποίο βλέπουμε πρώτη φορά να κάνει πριγκιπικό ζεύγος στην Βρετανία.