Κέβιν Σπέισι: "Είμαι ομοφυλόφιλος - Ζητώ συγνώμη απ' τον Ραπ - Του επιτέθηκα μεθυσμένος"

Ο διάσημος ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, μετά τις κατηγορίες εναντίον του από τον επίσης ηθοποιό Άντονι Ραπ, που ισχυρίστηκε ότι ο Σπέισι του είχε επιτεθεί σεξουαλικά το 1986, όταν ήταν 14 ετών, παραδέχθηκε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Σε δήλωσή του που δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, ο Κέβιν Σπέισι δηλώνει ότι δεν θυμάται τη συνάντηση με τον Ραπ, αλλά του ζητά “συγνώμη για την απαράδεκτη- ανάρμοστη συμπεριφορά μου, η οποία ήταν αποτέλεσμα μέθης.”

Δείτε όλο το κείμενο του Σπέισι:

«Έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό στον Άντονι Ραπ ως ηθοποιός. Είμαι εντελώς τρομοκρατημένος με αυτή την ιστορία. Ειλικρινά δεν θυμάμαι την συνάντηση, καθώς πρέπει να έχουν περάσει περίπου 30 χρόνια. Ωστόσο αν συμπεριφέρθηκα έτσι όπως περιέγραψε, ζητώ μία ειλικρινής συγνώμη για την απαράδεκτη- ανάρμοστη συμπεριφορά μου, η οποία ήταν αποτέλεσμα μέθης. Επίσης λυπάμαι για όλα αυτά τα συναισθήματα πως όπως ανέφερε κουβαλά όλα αυτά τα χρόνια
Αυτή η ιστορία μου δίνει κουράγιο για να μιλήσω και για άλλα πράγματα σχετικά με την ζωή μου. Γνωρίζω πως έχουν ειπωθεί πολλές ιστορίες εκεί έξω για μένα, μερικές από τις οποίες έχουν «πυροδοτηθεί» από το γεγονός πως προστατεύω πολύ καλά την ιδιωτική μου ζωή. «Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου φίλοι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επέλεξα να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς».

Ο ηθοποιός Άντονι Ραπ, γνωστός απ’ το Σταρ Τρεκ, σε συνέντευξή του στο Buzzfeed News, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη πριν 31 χρόνια. Βρέθηκε με τον Σπέισι σε πάρτυ κι ήταν ο μόνος ανήλικος που είχε προσκληθεί, επειδή είχε φιλικές σχέσεις με τον Σπέισι. Κάποια στιγμή ο τότε 14χρονος Ραπ, βαρέθηκε και ανέβηκε σε ένα υπνοδωμάτιο όπου τον πήρε ο ύπνος βλέποντας τηλεόραση. Όπως περιέγραψε, ο 26χρονος τότε Σπέισι μπήκε στο δωμάτιο, τον σήκωσε «όπως σηκώνει ο γαμπρός τη νύφη» και στη συνέχεια «σκαρφάλωσε» από πάνω του.

«Τον είδα να στέκεται στην είσοδο του δωματίου και να με παρατηρεί. Η εντύπωσή μου ήταν τότε ότι ήταν μεθυσμένος. Αντί να μου μιλήσει, με σήκωσε όπως ο γαμπρός σηκώνει τη νύφη. Αρχικά δεν αντέδρασα γιατί προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Και τότε ξάπλωσε από πάνω μου» είπε ο Ραπ.

Στη συνέντευξη είπε ακόμη ότι κατάφερε να ξεφύγει μετά από λίγη ώρα.