Παιδόφιλος βίαζε 11χρονη και την ανάγκαζε σε πράξεις κτηνοβασίας (φωτό)

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό του 60χρονου παιδόφιλου David Hart, ο οποίος ανάγκαζε μία 11χρονη σε κτηνοβασία και το έσκασε από το νοσοκομείο ενώ ανέμενε καταδικαστική απόφαση.

Στη διάρκεια της δίκης του στο Swansea Crown Court, ο παιδόφιλος David Hart κατηγορήθηκε για 16 αδικήματα. Έγινε γνωστό ότι υπέβαλε σε αρρωστημένα βασανιστήρια ένα 11χρονο κορίτσι. Το οποίο ανάγκαζε σε κτηνοβασία.

Βίαζε επανειλημμένα το μικρό κορίτσι και το μετέδιδε live στο ίντερνετ ενώ την ανάγκαζε και σε πράξεις κτηνοβασίας.

Μετά από 14χρόνια κακοποίησης, η κοπέλα έδωσε τραυματικές καταθέσεις στην αστυνομία.

Κατηγορεί τον εαυτό της επειδή ήταν πολύ φοβισμένη να τον σταματήσει.

Η 26χρονη σήμερα κοπέλα περιέγραψε στο δικαστήριο ορισμένα από τα πιο σοβαρά σεξουαλικά αδικήματα που αναγκάστηκε να υποστεί.

Ο δικαστής Walters περιέγραψε πως ο άρρωστος παιδεραστής τη βίασε, κατέγραφε τις αρρωστημένες ορέξεις του και τις μετέδιδε live στο ίντερνετ. Εκατοντάδες άνθρωποι φέρεται να παρακολουθούσαν τις αποτρόπαιες πράξεις.

Στις συνεντεύξεις στην αστυνομία περιέγραψε τον ακραίο πόνο που βίωνε κατά τη διάρκεια των αρρωστημένων επιθέσεων. «Κατηγορώ τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έκανα αρκετά για να τον σταματήσω. Είχα ευκαιρίες να τον σταματήσω αλλά φοβόμουν πολύ. Μισώ τον εαυτό μου. Νιώθω αηδιασμένη που τον άφησα να κάνει αυτά τα πράγματα. Τα βλέπω στον ύπνο μου. Κάθε νύχτα τα βλέπω».

«Με έβαλε να προβώ σε πράξεις κτηνοβασίας. Έπρεπε να βλάψω το σκυλί για να τον σταματήσω. Ήταν αηδιαστικό. Δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο πολύ πονούσε». Πιστεύει επίσης ότι μπορεί και να τη νάρκωνε.

Ο David Hart από το Chemical Road στο Morriston αρνήθηκε 16 κατηγορίες που φέρονται να έχουν γίνει μεταξύ 2001 και 2015. Ανάμεσα σε αυτές 12 κατηγορίες βιασμού και 2 κατηγορίες για άσεμνη επίθεση. Ο 60χρονος κρίθηκε ένοχος στο δικαστήριο Swansea Crown Court.

 

Πηγή: Metro