Πυροβόλησαν τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων στη Βιρτζίνια - Νεκρός ο δράστης

Συναγερμός έχει σημάνει στις ΗΠΑ, καθώς άνδρας πυροβόλησε μέσα σε γήπεδο μπέιζμπολ, όπου γυμνάζονταν μέλη του Κογκρέσου.

Ο ένοπλος επιτέθηκε εναντίον του γερουσιαστή Steve Scalise και βοηθών του κατά την διάρκεια προπόνησης σε γήπεδο του μπέιζμπολ στην Αλεξάντρια της Βιρτζίνια!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε σήμερα ότι ο δράστης που άνοιξε πυρ τραυματίζοντας ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Αλεξάντρια, κοντά στην Ουάσιγκτον, απεβίωσε. «Πολλές ζωές θα είχαν χαθεί χωρίς την ηρωική παρέμβαση δύο αστυνομικών που εξουδετέρωσαν τον δράστη κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ βίαιης επίθεσης» επισήμανε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Θα σκότωνε όλο τον κόσμο» αν δεν επέβαιναν οι αστυνομικοί, περιέγραψε ο γερουσιαστής Ραντ Πολ. «Χωρίς εκείνους θα εκτυλισσόταν μακελειό» πρόσθεσε. «Δεν θα σταματούσε να πυροβολεί» είπε ο βουλευτής Τσακ Φλέισμαν.

Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, έγραψε στο Twitter ότι κάποιος άνοιξε πυρ σε ένα γήπεδο του μπέιζμπολ όπου Ρεπουμπλικανοί βουλευτές κάνουν εξάσκηση, επισημαίνοντας ότι ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί.