Τραμπ: Παραδέχτηκε μέσω Twitter την αποκάλυψη απόρρητων πληροφοριών για τζιχαντιστές

Απρόβλεπτος όπως πάντα και εντυπωσιακά απόλυτος ως προς τις περίεργες απόψεις του, ο Ντόναλντ Τραμπ παραδέχθηκε ότι όντως εκμυστηρεύτηκε στον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τους τζιχαντιστές!

Την αρχική είδηση είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Washington Post», αναφέροντας πως ο Τραμπ είχε τα στοιχεία αυτά από κάποια σύμμαχο χώρα, μέσω ενός εξαιρετικά απόρρητου δίαυλου μεταξύ μυστικών υπηρεσιών. Κατόπιν ο Λευκός Οίκος διέψευσε το γεγονός.

Και λίγες ώρες μετά, ο ίδιος ο Τραμπ επιβεβαιώνει το γεγονός και το δημοσίευμα, μέσα από τον προσωπικό – και όχι τον “προεδρικό” – λογαριασμό του στο twitter.

«Ως πρόεδρος, ήθελα να μοιραστώ με τη Ρωσία (σε μία προγραμματισμένη συνάντηση στον Λευκό Οίκο, η οποία είχε δημοσιοποιηθεί), κάτι που αποτελεί αναμφίβολο δικαίωμά μου, γεγονότα σχετικά με την τρομοκρατία και την ασφάλεια των αεροπορικών πτήσεων. Οι λόγοι που το έκανα ήταν ανθρωπιστικοί, συν ότι ήθελα η Ρωσία να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους και της τρομοκρατίας», έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην ανάρτησή του.

 

tramp