Η Μισέλ Ομπάμα με το φυσικό της άφρο μαλλί - Πρώτη φορά δημόσια

Μια φωτογραφία της Μισέλ Ομπάμα με το αληθινό της άφρο μαλλί, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Ως Πρώτη Κυρία της Αμερικής, η Μισέλ Ομπάμα άγγιξε τις καρδιές των Αμερικανών πολιτών μέσα από την αυθεντικότητά της, την ευαισθησία της και την λαμπερή προσωπικότητά της.

Επιπλέον, υπήρξε μια από τις πιο δραστήριες Πρώτες Κυρίες της Αμερικής, με ενεργό ρόλο σε πολλά κοινωνικά ζητήματα.

Πριν από λίγες ώρες, μια φωτογραφία της Μισέλ με το φυσικό της μαλλί κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έχει προκαλέσει κύματα ενθουσιασμού.

Μέχρι στιγμής η φωτογραφία – η οποία δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από την πρώην Πρώτη Κυρία αν είναι αυθεντική ή όχι- έχει περισσότερα από 30.000 retweets και περισσότερα από 84.000 likes.

Οι χρήστες του διαδικτύου επαινούν την κίνηση της Μισέλ να αφήσει τα μαλλιά της χωρίς styling, καθώς υπάρχει ένας μεγάλος αγώνας για τις φυσικές μπούκλες, που αφορά τις Αφροαμερικανές γυναίκες και την πίεση που δέχονται να ισιώνουν τα μαλλιά τους για να συμμορφώνονται με τα πρότυπα ομορφιάς της κοινωνίας.

Έτσι, αυτή η φωτογραφία της Ομπάμα ερμηνεύεται ως ένα μήνυμα απελευθέρωσης για όλες τις γυναίκες να νιώθουν όμορφα με τα φυσικά μαλλιά τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

afro1_1

First lady Michelle Obama speaks welcoming community leaders from across the country to celebrate the successes and share best practices to continue the work of the Mayor’s Challenge to End Veterans’ Homelessness East Room of the White House complex in Washington, Monday, Nov. 14, 2016. (AP Photo/Manuel Balce Ceneta)

ap_17006630178752

First lady Michelle Obama, arrives in the East Room of the White House during a preview of the 2016 holiday decor for military families, Tuesday, Nov. 29, 2016, in Washington. (AP Photo/Andrew Harnik)