Σοκ στη Γαλλία: Χασάπης έσφαξε τη σύντροφό του και τα 3 παιδιά της

Σοκαρισμένη είναι η Γαλλία, μετά την αποκάλυψη ενός φρικτού εγκλήματος που αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης.

Ένας χασάπης 46 ετών έσφαξε τη σύντροφό του και τα τρία της παιδιά και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, αφού ομολόγησε την πράξη του σε ένα σημείωμα.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, Αλέξ Περέν, ο δράστης δεν άντεξε τον χωρισμό από την 44χρονη με αποτέλεσμα να πηδήξει στις γραμμές ενός τρένου στη Βαλένς. «Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ήταν αυτοκτονία, ο μηχανοδηγός τον είδε να ρίχνεται στη σιδηροδρομική γραμμή», ανέφερε ο Περέν.

Αφού έβαλε τέρμα στη ζωή του, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο αυτοκίνητό του ένα σημειωματάριο όπου ο 46χρονος έγραφε: «Σκότωσα τον γιο μου, 5,5 χρονών, τη σύντροφό μου και τα δυο παιδιά της, 12 και 13 ετών». Μάλιστα στο τραγικό σημείωμα αναφερόταν και η διεύθυνση της οικογένειας στο Μπομόν-λε-Βαλένς, μια κοινότητα περίπου 3.600 κατοίκων.

Χωρίς να χάσουν ούτε λεπτό, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι όπου αντίκρισαν έντρομοι το πτώμα της γυναίκας στο σαλόνι του ισογείου. Στον επάνω όροφο εντοπίστηκαν και τα άτυχα παιδάκια που βρίσκονταν όλα στα κρεβάτια τους φορώντας τις πιτζάμες τους. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, το μακελειό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ή τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ τα παιδάκια κοιμούνταν.

Ο δράστης «φοβόταν πως θα έχανε τον γιο του» λόγω του χωρισμού του από τη σύντροφό του, εξήγησε ο εισαγγελέας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 46χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 3,5 ετών για “ένοπλη βία” στα μέσα της δεκαετίας του ’90, αλλά έκτοτε δεν είχε απασχολήσει τις αρχές.