Ισοβίτης βιαστής παιδιών στην Αγγλία άλλαξε φύλο και μεταφέρθηκε σε γυναικείες φυλακές

Ο 50χρονος Martin Ponting που το 1995 καταδικάστηκε σε ισόβια, ένοχος για δύο βιασμούς, δεν ένιωσε ποτέ πραγματικά άνδρας. Όπως τονίζει ήταν σαν “… γυναίκα παγιδευμένη σε ανδρικό σώμα”. Έτσι αποφάσισε να αλλάξει φύλο. Η επέμβαση του κόστισε περίπου 11.500 ευρώ και ως Jessica Winfield πλέον μεταφέρθηκε σε γυναικεία φυλακή.

Η Winfield, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, κρατείται στη φυλακή Bronzefield, τη μεγαλύτερη γυναικεία στην Ευρώπη, ενώ φέτος ευελπιστεί να αποφυλακιστεί.

Η αποκάλυψη της Sun προκάλεσε έκπληξη σε ένα από τα θύματα του, όταν ακόμα ήταν άνδρας. «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Ponting και το κακό που έκανε. Είναι διαβολικό που του επέτρεψαν να κάνει αλλαγή φύλου, διαβολικό που μπορεί να αφεθεί ελεύθερος φέτος. Μπορεί σωματικά να άλλαξε αλλά ο εγκέφαλός του είναι ο ίδιος. Μπορείς να αλλάξεις τα γεννητικά όργανα κάποιου αλλά αυτό δεν απομακρύνει το ένστικτο μέσα του που τον έκανε να κάνει τρομακτικά πράγματα σε παιδιά. Νιώθω πως είναι κοροϊδία σε βάρος των ανθρώπων στους οποίους επιτέθηκε. Για μένα και το άλλο θύμα του είναι σαν κλωτσιά στο στόμα».

Σημειώνεται πως ήδη από το 2007, η Winfield υποστήριζε πως είχε μπει στο στόχαστρο των φυλακισμένων λόγω και της σεξουαλικότητάς της.

Όπως είχε δηλώσει: «Άλλαξα το όνομά μου σε γυναικείο για να αποδείξω στις αρχές και σε όλους πως είμαι πολύ σοβαρή για το φύλο μου και πως δεν νιώθω σωστά ως άνδρας. Νιώθω σαν γυναίκα παγιδευμένη σε ανδρικό σώμα».