Κηδεία του George Michael: "Η μητέρα του ήταν όλος ο κόσμος του" - Θα τον βάλουν δίπλα της

To πράσινο φως στην οικογένεια του George Michael, ώστε να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το “στερνό αντίο” στον θρύλο της ποπ, έδωσε το αργοπορημένο πόρισμα των ιατροδικαστών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα ταφεί ακριβώς δίπλα στη μητέρα του σε νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο.

Ο τάφος της μητέρας του George Michael, Lesley Angold καλυπτόταν στο παρελθόν από φυτά, ωστόσο τις τελευταίες μέρες έχει καθαριστεί και διακοσμηθεί με νάρκισσους. Ο τραγουδιστής που πέθανε στα 53 του χρόνια ήταν πολύ κοντά στη μητέρα του και η οικογένειά του πιστεύει πως είναι καλό να ταφεί δίπλα της. Η Lesley πέθανε στα 60 της χρόνια, το 1997 μετά από μάχη με τον καρκίνο.

3e330b8600000578-0-image-a-4_1489334282780

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Sunday Mirror”, η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή, εξετάζει το ενδεχόμενο η κηδεία του, να γίνει είτε την Ημέρα της Μητέρας στις 26 Μαρτίου, είτε κοντά σε αυτή την ημερομηνία.

«Η Lesley ήταν όλος ο κόσμος του George Michael οπότε τώρα θα τους βάλουν μαζί. Η μέρα της μητέρας ήταν πάντα πολύ σημαντική για τον Τζορτζ Μάικλ. Την αγαπούσε πολύ και περνούσε πολύ χρόνο στο νεκροταφείο όπου της μιλούσε», δήλωσε πηγή στη “Sunday people”.

Ωστόσο την ίδια στιγμή, στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει και στοιχεία από την διαθήκη του εκλιπόντος.

Ο άλλοτε αστέρας της ποπ, George Michael, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει αφήσει την πολυτελή έπαυλή του Highgate στην 55χρονη αδερφή του, Melanie.

Και ενώ οι προετοιμασίες για την κηδεία συνεχίζονται, η Melanie Panayiotou πιστεύεται ότι έχει ήδη μετακομίσει στο 10 εκατομμυρίων λιρών σπίτι του τραγουδιστή, με την μεγαλύτερη αδερφή του τραγουδιστή, την 57χρονη Yioda να αρκείται σε ένα μεγάλο τμήμα από την περιουσία του, που υπολογίζεται στα 105 εκατομμύρια λίρες.

3e36ff7000000578-4307872-image-a-1_1489389242295

Όπως επισημαίνει πηγή προσκείμενη στη “The Sun”: «Είχε ξεχωριστό δέσιμο με τη Melanie. Λατρεύει την έπαυλη Highgate, ένα από τα πρώτα σπίτια που αγόρασε. Μοιράστηκαν υπέροχες στιγμές εκεί και ήταν ξεχωριστό μέρος στην καρδιά της. Η Melanie μένει ήδη εκεί ενώ προετοιμάζει την κηδεία».