Το "καρφί" του Μαλίκ Ομπάμα για τον Μπάρακ - Υποστηρίζει τον Τραμπ & αποκαλύπτει έγγραφο

Φαίνεται ότι η λήξη της θητείας του Μπάρακ Ομπάμα ήταν κάτι που περίμενε για καιρό ο ετεροθαλής αδερφός του πρώην Προέδρου, καθώς φαίνεται πως δεν άντεχε άλλο να κρύβει πράγματα για την προσωπική του ζωή.

«Τώρα που ο αδερφός μου δεν είναι πλέον Πρόεδρος, είμαι ελεύθερος να εκφράσω την υποστήριξή μου στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ», γράφει στο twitter , ο Μαλίκ Ομπάμα, βγάζοντας μάλιστα στη φόρα και το πιστοποιητικό της γέννησής του, το οποίο αποδεικνύει ότι ο Μπάρακ δεν γεννήθηκε στη Χαβάη.

Στην περίπτωση που ο Μαλίκ δημοσίευσε το πραγματικό πιστοποιητικό γέννησης του αδελφού του τότε ο τόπος γέννησης του τέως Αμερικανού Προέδρου είναι η Μομπάσα της Κένυας.

Το έγγραφο φαίνεται ότι έχει ακόμη και σφραγίδα από το Γενικό Νοσοκομείο “Coast Province” στην πόλη της Μπομπάσα, ενώ το 2009 είχε διατεθεί προς πώληση στο eBay. Βέβαια η εταιρεία το απέσυρε διότι αντιτίθεται στην πολιτική της περί πώλησης κυβερνητικών εγγράφων.

Από το περιβάλλον του Μπάρακ Ομπάμα δεν έχει δοθεί κάποια απάντηση, ωστόσο τα σχόλια στο Twitter του Μαλίκ Ομπάμα είναι αμέτρητα.