Ήθελε να κάνει την τέλεια πρόταση γάμου - Έφτασε μέχρι το Βόρειο Σέλας (φωτό)

Είχε βάλει σκοπό να κάνει την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου και μάλλον τα κατάφερε: Ο Dale Sharpe ζήτησε από την φίλη του Karlie Russell να τον παντρευτεί μπροστά από το Βόρειο Σέλας, κάτι που ο ίδιος σκέφτηκε πριν από πέντε χρόνια.

«Δεν είχα σκεφτεί ότι κάποιος άλλος είχε κάνει κάτι παρόμοιο και τότε είπα στον εαυτό μου ότι καλύτερα να κάνω κάτι όμορφο και εντυπωσιακό παρά κάτι πολύ ακριβό που θα ξεχαστεί αμέσως» είπε ο επαγγελματίας φωτογράφος Dale μιλώντας στο site UNILAD.

«Ήταν μόνο λίγες νύχτες πριν και το KP (ο δείκτης μέτρησης της αυγής) , ήταν πραγματικά πολύ υψηλό για τη Νορβηγία γι ‘αυτό αποφάσισα ότι η ευκαιρία ήταν τότε. Έσκυψα στα γόνατα και την ξεγέλασα με την πρόθεση ότι ήθελα να βγάλω μια εντυπωσιακή selfie γι ‘αυτό και ήταν πολύ αστείο, γιατί όλη την ώρα έλεγε «άντε τέλειωνε, κουράστηκα»!

Βέβαια αυτή δεν ήταν η πρώτη προσπάθεια που έκανε για να ζητήσει τη μνηστή του σε γάμο.

Ο Dale μάζευε για χρόνια χρήματα και όταν πέρυσι το ποσό έφτασε τα 4.000 δολάρια με τα οποία σκόπευε να αγοράσει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων είχε προγραμματίσει να ζητήσει από την Karlie να τον παντρευτεί στην Ισλανδία.

Έκρυψε το δαχτυλίδι μέσα σε μια… ενυδατική κρέμα, όμως έγινε το απίστευτο: Η κρέμα χάθηκε!

Έτσι, ο Dale έπρεπε να σκεφτεί κάτι άλλο και φυσικά πιο οικονομικό!

Το ζευγάρι που μένει στην Αυστραλία πήγε για διακοπές στη Νορβηγία, όπου και έγινε η ρομαντική πρόταση γάμου…