Νόμιζε ότι ήταν παχύσαρκος, αλλά "κουβαλούσε" έναν όγκο 59 κιλών!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Ρότζερ Λόγκαν, μπορεί αρχικά να θεωρούσε πως ήταν απλώς παχύσαρκος, όμως μετά από ιατρική εξέταση ο χειρουργός συμπέρανε πως ο περιορισμός στις κινήσεις του δεν οφειλόταν σε περιττό λίπος, αλλά σε έναν όγκο… 59 κιλών!

Ο 57χρονος από το Μισισιπή ήταν περιορισμένος σε μια καρέκλα και δεν μπορούσε πλέον να βγει από το σπίτι και φυσικά ούτε αν εργαστεί στο κατάστημά του.

Έπειτα από πολλές επισκέψεις σε γιατρούς που απέδιδαν την κατάστασή του στην παχυσαρκία, αποφάσισε μαζί με την οικογένειά του να ταξιδέψει μέχρι την Καλιφόρνια με σκοπό να πάρουν ακόμα μια γνωμάτευση.

Ο χειρουργός, Δρ. Βίπουλ Ντεβ επιβεβαίωσε την οικογένεια του κ. Λόγκαν, πως η μάζα που έβλεπε στην κοιλιά του δεν ήταν συσσωρευμένο λίπος, αλλά ένας όγκος. Πιθανολογείται μάλιστα ότι μπορεί να είχε ξεκινήσει ακόμη και από μια μόλυνση από τρίχες που μεγάλωναν στο εσωτερικό του σώματός του.

Η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ήταν επιτυχής, η καλοήθης μάζα απομακρύνθηκε εντελώς και πλέον αναρρώνει μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι του.