Σοκ στη Γερμανία: Μητέρα εξέδιδε την ανήλικη κόρη της μέσω ίντερνετ

Ποινή κάθειρξης 4 ετών επέβαλε την Τετάρτη δικαστήριο στη Γερμανία σε μια μητέρα η οποία εξέδιδε μέσω ίντερνετ τη μια από τις κόρες της. Το κορίτσι εκείνη την εποχή ήταν 16 ετών.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος τύπου του δικαστηρίου, πρόκειται για τη Νικόλ Γκ., μια 37χρονη βοηθό νοσοκόμας. Το δικαστήριο του Χιλντεσxάιμ επέβαλε την ποινή αυτή για μαστροπεία και σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου.

Ο πρώην σύντροφός της, ο 40χρονος Κλέμενς Φ., ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, δικάστηκε επίσης από το ίδιο δικαστήριο με την κατηγορία ότι κακοποίησε την ανήλικη και μία από τις αδελφές της, ηλικίας εκείνη την περίοδο 11 ετών, και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 4 ετών και 10 μηνών.

Μάλιστα με βάση το κατηγορητήριο, η ίδια η μητέρα τον είχε ενθαρρύνει να κακοποιήσει το ανήλικο κοριτσάκι.

Ακόμα ένα σοκαριστικό στοιχείο είναι ότι η 37χρονη γυναίκα, κατά το διάστημα 2012-2013 είχε αναρτήσει αγγελίες σε διάφορα sites, όπου ανέφερε τις σεξουαλικές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει η κόρη της έναντι αμοιβής φυσικά, την οποία μάλιστα παρουσίαζε ως ενήλικη.

Αμέσως μετά, η ίδια έκλεινε τα ραντεβού με τους πελάτες, διαπραγματευόταν την τελική τιμή και στη συνέχεια έπαιρνε τα χρήματα. Μάλιστα είχε απειλήσει και την κόρη της ότι αν αρνηθεί να προχωρήσει στις σεξουαλικές πράξεις, τότε θα την έδιωχνε από το σπίτι.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του δικαστηρίου, Φίλιπ Σούντεν, στη δίκη που ξεκίνησε από τα τέλη Ιανουαρίου, η Νικόλ Γκ. ομολόγησε τις πράξεις της, όχι όμως και ο πρώην σύντροφός της: εκείνος αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη κάνοντας λόγο για συνωμοσία εκ μέρους της μητέρας και μιας από τις κόρες της. Επιπλέον διέψευσε ότι υπήρξε σύντροφος της συγκατηγορούμενής του, ωστόσο υπήρχαν στοιχεία που αποδείκνυαν τη σχέση τους.