Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair: Brexit, η πιο ηλίθια επιλογή

Την πεποίθησή του, πως οι υποστηρικτές του Brexit, άμεσα θα μετανιώσουν για την “πιο ηλίθια” επιλογή που έχουν πάρει ποτέ, εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Μάικλ Ο’Λίρι στο περιθώριο της συνόδου της Συμμαχίας για την Ευρώπη (A4E).

“Εξακολουθώ να πιστεύω ότι σε δύο χρόνια, όταν οι Βρετανοί θα αντιληφθούν ότι οι υποστηρικτές του Brexit τους είπαν ψέματα, θα αλλάξουν άποψη” υπογράμμισε ο κ. Ο’Λίρι, ενώ συμπλήρωσε: “Πιστεύω ότι θα αναθεωρήσουν την απόφασή τους. Οι υπερασπιστές του Brexit είπαν ψέματα όταν δήλωναν: μπορούμε να φύγουμε από την ενιαία αγορά, δεν θ’ αλλάξει τίποτα. Βλακείες. Θα αλλάξουν πολλά”.

Σήμερα και έπειτα από από τριήμερη συζήτηση, αναμένεται οι Βρετανοί βουλευτές, να υιοθετήσουν σε πρώτη ανάγνωση, το νομοσχέδιο που δίνει στην πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι την εξουσία να ξεκινήσει τη διαδικασία της οριστικής εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επτάμιση συνολικά μήνες μετά το δημοψήφισμα, η “καυτή πατάτα” της υλοποίησης του Brexit θα βρεθεί και “με τον νόμο” πλέον στα χέρια της Τερέζα Μέι.