Προκαλεί η Ιβάνκα Τραμπ: Με φόρεμα 5.000 δολαρίων την ώρα που "φλέγονται" οι ΗΠΑ

Είναι νωρίς για την Ιβάνκα Τραμπ ώστε να διαχειρίζεται σωστά τα social media τώρα που είναι κόρη Προέδρου, ωστόσο έπρεπε να σκεφτεί ότι δεν είναι και πολύ σωστό να φωτογραφίζεσαι με τουαλέτα 5.000 δολαρίων την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε τόσο μεγάλη αναστάτωση.

Βλέποντας την παρακάτω ανάρτηση στο Twitter, χρήστες της σελίδας εκτόξευσαν τα πυρά τους κατά της Ιβάνκα “φορτισμένοι” και από το διάταγμα που υπέγραψε ο πατέρας της για τους μετανάστες.

Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να την αποκαλέσουν “Μαρία Αντουανέτα”. «Ας φάνε παντεσπάνι», έγραψαν κάποιοι άλλοι βλέποντας τη φωτογραφία της Ιβάνκα που πόζαρε δίπλα στον σύζυγό της, Τζάρεντ Κάσνερ, φορώντας το πανάκριβο φόρεμα με την υπογραφή της Carolina Herrera.

 

 

Μάλιστα η ανάρτηση της Ιβάνκα έγινε την ώρα που σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ οι άνθρωποι διαμαρτύρονται για την απαγόρευση της εισόδου στη χώρα σε ανθρώπους που προέρχονται από ορισμένες μουσουλμανικές χώρες.

«Άκαρδο tweet από την Ιβάνκα Τραμπ καθώς εκατοντάδες χιλιάδες βγαίνουν στους δρόμους για να προστατεύσουν τους μουσουλμάνους πρόσφυγες από την απέλαση», έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Η Μαρία Αντουανέτα μετενσαρκώθηκε. Η ”αφήστε τους να φάνε παντεσπάνι” Ιβάνκα», έγραψε άλλος.

Μάλιστα κάποιος αναρωτήθηκε: «Ποια το φόρεσε καλύτερα;», βάζοντας δίπλα στη φωτογραφία της Ιβάνκα εκείνη ενός κοριτσιού από προσφυγικό καταυλισμό, με μία μεταλλική «κουβέρτα» στους ώμους της. «Το φόρεμα δεξιά κόστισε 5.000 δολάρια. Εκείνο αριστερά σχεδόν τη ζωή της», ανέφερε η σχετική ανάρτηση.