Συνέλαβαν τον αδελφό της Μέγκαν Μαρκλ

Από τη στιγμή που συνδέεσαι ερωτικά με έναν γαλαζοαίματο η ζωή δεν είναι τόσο εύκολη, καθώς κάνει τον γύρο του κόσμου όχι μόνο η προσωπική σου ζωή, αλλά και εκείνη των συγγενών σου, κάτι που δεν είναι απαραίτητα καλό…

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα για την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είναι ηθοποιός και πρωταγωνιστεί σε επιτυχημένη σειρά, ωστόσο έγινε γνωστή περισσότερο ως το κορίτσι του πρίγκηπα Χάρι.

Η είδηση που απασχολεί τους δημοσιογραφικούς και ενδεχομένως τους… βασιλικούς κύκλους της Βρετανίας, είναι ότι ο ετεροθαλής αδελφός της κοπέλας συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, καθώς έβαλε το όπλο του στο κεφάλι της συντρόφου του μετά από έναν καβγά, αναφέρει η Daily Mail.

Η σύλληψη του 50χρονου Τόμας Μαρκλ έγινε στο σπίτι όπου συζεί τους τελευταίους δύο μήνες με την Νταρλίν Μπλάουντ στο Όρεγκον.

Την αστυνομία κάλεσε η ίδια η Νταρλίν, η οποία κατάφερε να ξεφύγει και να κλειδωθεί στο μπάνιο.

Ο Μαρκλ συνελήφθη και η εγγύησή του ορίστηκε στα 1.500 δολάρια, ενώ εκείνος ειδοποίησε την πρώην σύζυγό του, Τρέισι Ντούλεϊ, ζητώντας της βοήθεια. «Δεν θέλω αυτό να φέρει σε δύσκολη θέση την Μέγκαν. Ο Τομ κέρδισε κάποια διασημότητα από τη στιγμή που η Μέγκαν άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκηπα Χάρι. Θέλει το καλύτερο για εκείνη», είπε η Τρέισι Ντούλεϊ, προσθέτοντας ότι τα δύο αδέλφια ήταν πολύ κοντά παλιότερα. «Το τελευταίο που θα ήθελε θα ήταν να την πληγώσει», πρόσθεσε.