Φίλος του Τζορτζ Μάικλ αποκαλύπτει: Εθισμένος στην ηρωίνη και τα «ηδονιστικά πάρτι»

Σε θλίψη έχουν βυθιστεί όλοι οι κοντινοί φίλοι του George Michael που, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και την εύθραυστη ψυχική του κατάσταση, έχουν σοκαριστεί από το γεγονός ότι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Ένας από τους πιο κοντινούς του φίλους ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Gary Farrow αποκάλυψε σε ξένα ΜΜΕ ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης πάλευε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά τους τελευταίους μήνες.

Ο Farrow υποστηρίζει ότι παρά τα προβλήματά του με τις ουσίες ο Michael θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ακόμη δύο σπουδαία άλμπουμ.

«Πιστεύω ότι η εύκολη πρόσβαση στα ναρκωτικά ήταν η αιτία των προβλημάτων του. Πιστεύω ότι ο George ήταν πολύ έξυπνος για να ασχοληθεί με παράνομες ουσίες. Αλλά από τη στιγμή που αυτή η ασθένεια σε κυριεύει είναι δύσκολο να την καταπολεμήσεις», είπε ο Φάροου μιλώντας στη Sun.

Την ίδια ώρα ένας άλλος φίλος του George Michael είπε στη Daily Mirror ότι ο πόπσταρ συμμετείχε σε ηδονιστικά πάρτι μέχρι μερικές εβδομάδες πριν πεθάνει.

Ανέφερε μάλιστα ότι ο τραγουδιστής πάρταρε όλη νύχτα στην 8 εκατ. έπαυλή του στο βόρειο Λονδίνο.

Ο George Michael μπορεί να είχε μια λαμπερή καριέρα αλλά έδινε μάχες στην προσωπική του ζωή.

Πάσχιζε να κρύψει τη σεξουαλικότητά του, έδινε εσωτερικές μάχες καθώς η φήμη του, τού δημιουργούσε φόβους για τη ζωή του και πειραματιζόταν με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι κάποια περίοδο κάπνιζε έως και 25 τσιγάρα μαριχουάνας την ημέρα.