Ήρωας ο Πολωνός οδηγός- Έσωσε ζωές παλεύοντας με τον μακελάρη του Βερολίνου

Ανατριχιάζουν τα στοιχεία που προκύπτουν από την νεκροψία του άτυχου Πολωνού οδηγού που βρέθηκε νεκρός μέσα στο φορτηγό που σκόρπισε τον θάνατο στο Βερολίνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο θαρραλέος άντρας πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή με τον τζιχαντιστή για να αποτρέψει το μακελειό θυσιάζοντας την ίδια του την ζωή.

Η προσπάθειά του μάλιστα ήταν τεράστια για να σταματήσει τον μακελάρη και αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς βοήθησε στο να σωθούν αρκετές ζωές. Να σημειώσουμε ότι αν ο δράστης ήταν ανενόχλητος, θα είχε παρασύρει στο θάνατο πολλούς περισσότερους.

Η κατάσταση που ήταν το πτώμα του Πολωνού οδηγού μαρτυρά ότι πάλεψε γενναία για να αποτρέψει το κακό. Μάλιστα ο τζιχαντιστής πρώτα τον μαχαίρωσε και στη συνέχεια τον πυροβόλησε! Ο άτυχος άνδρας έδωσε μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή καθώς όπως προκύπτει από τη νεκροψία, ξεψύχησε την ώρα που γινόταν η επίθεση στο Βερολίνο που στοίχισε τη ζωή συνολικά σε 12 ανθρώπους.

Η γερμανική κοινωνία έχει τεθεί σε επιφυλακή, αλλά και σε τροχιά πολιτικού αναβρασμού με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο μάτι του κυκλώνα επικρίσεων για την «ανοιχτή» προσφυγική της πολιτική, η αστυνομία αναγκάστηκε να απελευθερώσει τον πρώτο συλληφθέντα υπόπτο ως δράστη, έναν Πακιστανό πρόσφυγα. Επί της ουσίας, αφού παραδέχτηκαν δημόσια ότι «κρατείται ο λάθος άνθρωπος», οι γερμανικές διωκτικές αρχές κυνηγούν τον οπλισμένο και πολύ επικίνδυνο τζιχαντιστή που σκότωσε 12 ανθρώπους.