Απαρηγόρητη η σύζυγος του Αντρέι Καρλόφ - Υπέστη νευρικό κλονισμό

Απαρηγόρητη και βαθιά σοκαρισμένη είναι η σύζυγος του Ρώσου πρέσβη Αντρέι Καρλόφ, Μαρίνα, η οποία είδε τον σύζυγό της να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της.

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι η γυναίκα υπέστη νευρικό κλονισμό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αμέσως μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του άντρα της.

Η Μαρίνα Καρλόφ παρακολουθούσε την ομιλία του, όταν ξαφνικά ο 22χρονος αστυνομικός Μεβλούτ Ατιλντάς “φύτεψε” τουλάχιστον 9 σφαίρες στον άτυχο Ρώσο διπλωμάτη. Τη στιγμή της επίθεσης η ίδια έπεσε στο πάτωμα, όπως και όλοι όσοι ήταν παρόντες στο τραγικό περιστατικό.

Εξαιτίας της κατάστασής της, γιατροί και ψυχολόγοι την συνοδεύουν προκειμένου να ταξιδέψει με τον νεκρό σύζυγό της ως τη Μόσχα.

Την Τρίτη, η κ. Καρλόφ παρέστη σε τελετή μνήμης για τον σύζυγό της, πριν η σορός του μεταφερθεί στο αεροδρόμιο με προορισμό τη ρωσική πρωτεύουσα.

«Έπεσα στο έδαφος με όλους τους άλλους. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στην έκθεση. Ξαναβρήκα τις αισθήσεις μου στο νοσοκομείο. Πίστευα ότι ο σύζυγός μου ήταν ήδη νεκρός, τον πυροβόλησε 11 φορές» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν είχαμε καθόλου σωματοφύλακες. Μόνο ένας διερμηνέας μας συνόδευε κάπου κάπου», αποκάλυψε η Μαρίνα Καρλόφ.

«Όταν ήρθαμε στο νοσοκομείο έφτασαν εκεί ο δήμαρχος της Άγκυρας και άνθρωποι από το υπουργείο Υγείας. Μιλήσαμε για ώρα ώσπου έμαθα ότι ο σύζυγός μου ήταν νεκρός. Σοκαρίστηκα. Ένιωσα άσχημα. Ο σύζυγός μου δεν έκανε τίποτα κακό, ποτέ κανείς δεν τον απείλησε, θα το ήξερα. Πολλοί γνώριζαν ότι θα πηγαίναμε στην έκθεση, το είχαμε σχεδιάσει από καιρό», πρόσθεσε.