Τα παράπονα του Πούτιν για τα ταξίδια του - Ποια συμβουλή έδωσε σε έναν εργάτη

Τη φυσική ομορφιά των χωρών εκτός Ρωσίας, αλλά και ιστορικά μνημεία ανά τον κόσμο ονειρεύεται να απολαύσει ο Βλάντιμιρ Πούτιν αφού ολοκληρώσει την πολιτική του καριέρα, όπως ανέφερε την Τρίτη ο ίδιος μιλώντας σε εργάτες μετάλλου στην πόλη Chelyabinsk.

«Θέλω να κλείσω επιτυχώς την καριέρα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Ρώσος ηγέτης, ενώ διαδίδεται η πληροφορία ότι σκοπεύει να ανανεώσει τη θητεία του για ακόμα 6 χρόνια, μετρώντας από το 2018 και μετά, αναφέρει η Daily Mail. Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που ο Πούτιν παραμείνει στην προεδρία της Ρωσίας, όταν θα αποσυρθεί θα είναι 71 ετών.

Ο Πούτιν που λατρεύει τη Σιβηρία αποκάλυψε ότι “λατρεύει να ταξιδεύει πολύ”, ωστόσο παραπονέθηκε ότι τα πάμπολλα επαγγελματικά ταξίδια του δεν του επιτρέπουν να βλέπει όσα θέλει.

«Όλα τα ταξίδια μου αυτή τη στιγμή περιορίζονται στο να φτάνω σε ένα αεροδρόμιο, να πηγαίνω σε κάποιο δωμάτιο και μετά πίσω στο αεροδρόμιο. Βέβαια, έστω κι έτσι έχω ταξιδέψει κάπου. Φυσικά, θα ήθελα να ταξιδεύω με διαφορετικό τρόπο, να βλέπω τη φύση, να βλέπω κάποια ιστορικά μνημεία», είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος της Ρωσίας ανέφερε ότι θα ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο για την προσωπική του ζωή, ενώ σε ερώτηση για τις ασχολίες που θα ήθελε να αποκτήσει αφού αποσυρθεί από τα πολιτικά πράγματα της χώρας του ανέφερε ότι υπάρχει κάτι που σκέφτεται να κάνει, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Κάτοχος μαύρης ζώνης στο τζούντο, χωρισμένος και έχοντας σχέση (σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν) με την πρώην Ρωσίδα ολυμπιονίκη Αλίνα Καμπάεβα, ο Πούτιν συμβούλευσε έναν νεαρό εργάτη  να αφήνει χρόνο για την προσωπική του ζωή: «Πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι την προσωπική σου ζωή. Παντρέψου, κάνε παιδιά», φέρεται να ανέφερε ο Ρώσος ηγέτης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δεν ήταν πάντα καλός στο να μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στη δουλειά και στην ξεκούρασή του.