Κάρλα Μπρούνι: Η ανάρτηση της παρηγοριάς

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας βρήκε κάποια τρυφερά λόγια να πει στον σύζυγό της, Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος ηττήθηκε στις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του συντηρητικού κόμματος.

Ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια θολή φωτογραφία του Σαρκοζί και κάποια γλυκόλογα, λίγες ώρες μετά την ήττα του.
«Μερικές φορές οι καλύτεροι χάνουν. Μπράβο αγάπη μου, είμαι υπερήφανη για σένα».


Η εν λόγω ανάρτηση έγινε viral  μέσα σε λίγες ώρες και την είδαν χιλιάδες Γάλλοι, ενώ εισέπραξε αναρίθμητα σχόλια.
Στην ομιλία που έκανε λίγο μετά την ήττα του, ο πρώην πρόεδρος της γαλλικής δημοκρατίας, 61 ετών, ευχαρίστησε με θερμά λόγια την οικογένειά του; «Θέλω να πω στη σύζυγό μου Κάρλα και στα παιδιά μου ότι έχω την αίσθηση πως τους φόρτωσα με πολλές περιπέτειες, και ότι δεν είναι εύκολο να ζει κανείς δίπλα σε έναν άνθρωπο που προκαλεί τόσα πάθη. Είναι λοιπόν τώρα ώρα για μένα να ζήσω μια ζωή με περισσότερα ιδιωτικά πάθη και λιγότερα πολιτικά», είπε.
Να σημειώσουμε ότι η Κάρλα Μπρούνι στήριξε τον Σαρκοζί κατά την προεκλογική εκστρατεία, ήταν, ωστόσο, αντίθετη εξαρχής στην ιδέα να είναι υποψήφιος για μια νέα θητεία στην ηγεσία του κόμματος και στις προεδρικές εκλογές του 2017.
Στο Instagram, και ο γιός του Νικολά Σαρκοζί, Λουί, 19 ετών, σχολίασε την ήττα του πατέρα του: «Μερικές ιστορίες αγάπης δεν τελειώνουν ποτέ…».
carla2_0