Η ομοιότητα του με τον Τραμπ του...στοίχισε ακριβά

Μέχρι στιγμής  κανένας  δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι οι επικριτές του Τραμπ θα έφταναν στο σημείο να στείλουν στο νοσοκομείο κάποιον μόνο και μόνο επειδή του μοιάζει.

Και όμως…

Ένας Σουηδός σεφ δέχθηκε, όπως αναφέρουν τοπικές εφημερίδες, επίθεση από τρεις μουσουλμάνους, οι οποίοι τον γρονθοκόπησαν, τον κλώτσησαν στο πρόσωπο και το κεφάλι και στέλνοντας τον στην εντατική.

Γράφοντας στο Facebook για την επίθεση που δέχθηκε, το θύμα είπε ότι στοχοποιήθηκε επειδή έμοιαζε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στην ανάρτησή του ο Άντερς Βέντελ ανέφερε ότι δύο άνδρες του έπιασαν τα χέρια από πίσω, ενώ ένας τρίτος άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο.

Μετά από περίπου 20 γροθιές ο Βέντελ κατέρρευσε στο δάπεδο και οι τρεις δράστες άρχισαν να τον κλωτσούν στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Ο γνωστός στο Μάλμοε σεφ θεωρεί ότι δέχθηκε την επίθεση, που τον άφησε με «σπασμένη μύτη, μώλωπες, μαυρισμένο μάτι, πρησμένα χείλη, σπασμένο σαγόνι και σπασμένο δεξιό αντίχειρα», επειδή μοιάζει με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η επίθεση φαίνεται ότι έγινε σε μια ψησταριά fast food στο Μάλμοε γύρω στις 4:25 τα χαράματα του Σαββάτου, σύμφωνα με την εφημερίδα  Sydsvenskan.

Προ ολίγων ημερών ομάδα νεαρών αφροαμερικανών, ανδρών και γυναικών, έδειραν έναν άνδρα στο Σικάγο και του έκλεψαν το αυτοκίνητο φωνάζοντας: «ψήφισες Τραμπ!»…