Ο Τραμπ δηλώνει ανοιχτός για συμβουλές... από τον Μπιλ Κλίντον

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να είπε τα χειρότερα λόγια για τη Χίλαρι Κλίντον κατά την προεκλογική του εκστρατεία, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει συμβουλές από τον σύζυγό της, Μπιλ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος αναφέρθηκε στο “πολύ φιλικό” τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Μπιλ Κλίντον, πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ.

“Δεν θα μπορούσε να είναι πιο φιλικός. Είπε ότι αυτό ήταν μια καταπληκτική (προεκλογική) κούρσα. Μια από τις πιο απίστευτες που έχει δει ποτέ. Ήταν πολύ, μα πάρα πολύ φιλικός”, δήλωσε ο Τραμπ στη δημοσιογράφο Λέσλι Σταλ. Όταν εκείνη τον ρώτησε αν θα δεχόταν να του ζητήσει συμβουλές, είπε χαρακτηριστικά: “Είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, τελικά είναι μια πολύ ταλαντούχα οικογένεια. Σίγουρα, θα το σκεφτώ”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ φάνηκε θετικός στο να ζητήσει τη βοήθεια κάποιου πρώην Προέδρου, καθώς την περασμένη Πέμπτη κατά τις κοινές δηλώσεις του με τον Μπαράκ Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο ανέφερε ότι ανυπομονεί να δεχτεί τις συμβουλές του, οποίος είναι “ένας πολύ καλός άνθρωπος” όπως είπε χαρακτηριστικά.