Νόμιζε ότι είχε πέτρα στα νεφρά και ...γέννησε!

Η Stephanie Jaegers από την Τζόρτζια των ΗΠΑ ήταν σίγουρη ότι οι έντονοι πόνοι στην κοιλιακή της χώρας προκαλούνταν από πέτρες στα νεφρά όταν κατέφθασε αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο νοσοκομείο Piedmont Henry Hospital.

Εκεί όμως, οι γιατροί της αποκάλυψαν ότι αυτό που βίωνε ήταν στην πραγματικότητα ωδίνες τοκετού και ότι επρόκειτο σύντομα να φέρει στον κόσμο το τέταρτό της παιδί, το οποίο η ίδια δεν ήξερε καν την ύπαρξή του!

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το εύρος των συναισθημάτων που σε πλημμυρίζουν όταν μαθαίνει ότι θα αποκτήσει ένα μωρό σε… τριάντα λεπτά» δήλωσε σε ένα τοπικό κανάλι ο σύζυγος της Jaegers, Michael, συμπληρώνοντας ότι μόνο όταν άκουσαν τον χτύπο της καρδιάς του μωρού πίστεψαν όσα τους έλεγαν οι γιατροί.

stepha

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 3.50 τα ξημερώματα, καλωσόρισαν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Shaun.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, η Αμερικανίδα (μητέρα ήδη τριών παιδιών) δεν είχε καμία ένδειξη ότι ήταν έγκυος πριν από τους έντονους πόνους που την έπιασαν την περασμένη εβδομάδα.

Στις αρχές του χρόνου, οι γιατροί της είχαν πει ότι έχει μπει στην προ-εμμηνόπαυση και ότι επομένως δεν μπορούσε να κάνει πλέον παιδιά.

Έτσι, οποιεσδήποτε αλλαγές στο σώμα της αποδίδονταν στη συγκεκριμένη αιτία από το ζευγάρι, ενώ ακόμα και τα επιπλέον βάρος που πήρε η γυναίκα θεωρήθηκε ως αποτέλεσμα της ακινησίας που της είχε επιβάλει ένας ελαφρύς τραυματισμός.

«Τη μία στιγμή γκούγκλαρα θεραπείες για πέτρες στα νεφρά και την άλλη βίωνα έναν απίστευτο πανικό, ακούγοντας ότι θα αποκτούσαμε παιδί μέσα σε μια ώρα. Οι περισσότεροι γονείς έχουν εννέα μήνες για να προσαρμοστούν στην ιδέα αυτής της ευλογίας», δήλωσε ο Michael Jaegers.
steph3_0

Προτεινόμενα για εσάς