Νέες αποκαλύψεις για σεξιστικά σχόλια από τον Ντόναλντ Τραμπ

Οι αποκαλύψεις για σεξιστικά σχόλια που έχει κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζονται  καθώς το CBS έφερε στη δημοσιότητα νέο βίντεο στο οποίο ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος φαίνεται να σχολιάζει με παρόμοιο τρόπο ένα κοριτσάκι μόλις 10 ετών.

Το βίντεο είναι από το χριστουγεννιάτικο «Entertainment Tonight» το 1992 και γυρίστηκε στο Trump Tower και είναι ολοφάνερο ότι το θράσος του δεν έχει όρια.

Σε αυτό ο τότε 46χρονος Τραμπ κοιτάει ένα γκρουπ από νέα κορίτσια και λέει ότι σε 10 χρόνια θα βγαίνει ραντεβού με ένα από αυτά.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο, ο Τραμπ ρωτάει ένα κορίτσι αν πηγαίνει πάνω με την κυλιόμενη σκάλα και εκείνο του απαντάει θετικά.

Στη συνέχεια ο δισεκατομμυριούχος γυρίζει προς την κάμερα και λέει: «Θα βγαίνω μαζί της σε 10 χρόνια. Μπορείς να το πιστέψεις;».

Το νέο βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα χθες και ενώ ο υποψήφιος για την προεδρία των Ρεπουμπλικανών προσπαθεί να ξεπεράσει την αποκάλυψη για τα σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες που έκανε κατά τη διάρκεια εκπομπής το 2005.

Αφού το εν λόγω βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα, ο Τράμπ δέχθηκε κριτική για σχόλια που έκανε για την ίδια του την κόρη (υπενθυμίζουμε ότι το 2006 είχε δηλώσει ότι αν η Ιβάνκα δεν ήταν η κόρη του θα έβγαινε μαζί της), ενώ πρόσφατες είναι και οι κατηγορίες που δέχθηκε από πρώην εστεμμένη που δήλωσε ότι ο δισεκατομμυριούχος είχε εισβάλλει σε καμαρίνια όπου οι διαγωνιζόμενες ήταν ημίγυμνες.