Μητέρα ξυρίζει το κεφάλι της κόρης της γιατί έκανε bullying σε κορίτσι με καρκίνο (vid)

Έναν εξευτελιστικό τρόπο βρήκε μια μητέρα με σκοπό να δώσει ένα μάθημα στην κόρη της, η οποία  άσκησε bullying  σε μια συμμαθήτριά της που πάσχει από καρκίνο και της είχαν πέσει τα μαλλιά από τις χημειοθεραπείες.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η μητέρα έχει πάρει μια ξυριστική μηχανή και ξυρίζει το κεφάλι της κόρης της για παραδειγματισμό μέσα στο μπάνιο τους, με το κορίτσι να κλαίει και να ουρλιάζει, παρακαλώντας την να την αφήσει.

Η μητέρα και η κόρη μιλούν πορτογαλικά, όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν οι δύο γυναίκες είναι από την Πορτογαλία ή τη Βραζιλία.

Αρκετοί μάλιστα είναι εκείνοι που σχολιάζουν κάτω από το βίντεο, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα το παράκανε και μάλλον φέρει και η ίδια μερίδιο ευθύνης για τη συμπεριφορά της κόρης.

«Όλα προέρχονται από το σπίτι. Οι γονείς πρέπει να σταματήσουν να ανεβάζουν στο διαδίκτυο τον εξευτελισμό των παιδιών τους», έγραψε κάποιος άλλος.

Παρ’όλ’ αυτά, όπως αναφέρει η Daily Mail, ένα παρόμοιο βίντεο είχε ανέβει και πριν ένα χρόνο, με την περιγραφή να αναφέρει πως η μητέρα ξύρισε το κεφάλι της κόρης της γιατί εκείνη ανέβασε γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Όποια και να είναι η αιτία, η συμπεριφορά αυτή της μητέρας είναι άκρως αντιπαιδαγωγική και συνιστά επίσης άσκηση βίας.