Νέο σκάνδαλο για τους Κλίντον- Ερωμένη του πρώην πλανητάρχη αποκαλύπτει...

Τα σκάνδαλα με τις ερωμένες του Μπιλ Κλίντον συνεχίζονται και οι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τράμπ έχουν αρχίσει να τα βγάζουν στην επιφάνεια ειδικά τώρα που πλησιάζει “η ώρα της κάλπης” για την Προεδρία των ΗΠΑ.

Η Χουανίτα Μπρόντρικ  η οποία  ισχυρίζεται ότι είναι πρώην ερωμένη του Κλίντον ξεσπά και στέλνει το δικό της μήνυμα στην Τσέλσι, την μονάκριβη κόρη των Κλίντον.

Να σημειώσουμε ότι η Τσέλσι μπήκε ξαφνικά στο προεκλογικό παιχνίδι όταν ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι στο πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ ήθελε να αναφερθεί στις “ανάρμοστες” σχέσεις του Μπιλ Κλίντον όμως σεβάστηκε το γεγονός ότι η Τσέλσι καθόταν στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου.

Η ίδια  έσπευσε να επισημάνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Cosmopolitan” πως, η αναφορά που γίνεται σε  σεξουαλικά σκάνδαλα του πατέρα της έχει στόχο να αποσπάσει την προσοχή.

«Ο πατέρας σου ήταν, και ίσως είναι ακόμα, βιαστής. Η μητέρα σου έλεγε ανέκαθεν ψέματα και τον συγκάλυπτε», γράφει η Χουανίτα Μπρόντρικ  στο Twitter απευθυνόμενη στην Τσέλσι.

Κι ότι η Τσέλσι δήλωσε: «Δεν θυμάμαι ούτε μία φορά στη ζωή μου που να μην δέχονται επίθεση οι γονείς μου. Κι αυτό που βρίσκω πιο ανησυχητικό είναι πως αυτή η επίθεση συνεχίζεται…» , η Χουανίτα απάντησε : «Είπατε ότι δεν θυμάστε ούτε μία φορά στη ζωή σας τους γονείς σας να μην δέχονται επίθεση. Υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος γι ‘αυτό… Οι γονείς σας δεν είναι καλοί άνθρωποι… Ήμουν 35, όταν ο Μπιλ Κλίντον με βίασε και η Χίλαρι προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα . Τώρα είμαι 73».