Η Βασίλισσα Ελισάβετ ζητά οικονόμο - Δίνει μισθό 20.000 ευρώ

Aν είστε υπερήφανοι για την εργασία σας, έχετε πολύ καλές ικανότητες επικοινωνίας και διαχειρίζεστε καλά τον χρόνο σας, έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες να προσληφθείτε ως οικονόμος στο παλάτι του Μπάκιγχαμ!

Αυτά είναι τα προσόντα που ζητά η συγκεκριμένη θέση εργασίας, η οποία μάλιστα έχει μισθό περίπου 20.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ η διατροφή και η διαμονή είναι εξασφαλισμένα. Παράλληλα, ο βοηθός καθαριότητας δικαιούται άδεια 33 ημέρες, θα έχει ολοκληρωμένο πακέτο παροχών και 15% εργοδοτική εισφορά σε συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.

«Δεν πρόκειται για μια απλή θέση εργασίας στα οικοκυρικά. Θα εργάζεστε και θα ζείτε σε ένα εκπληκτικό και ιστορικό κτίριο, ενώ θα παρουσιάζετε τον καλύτερό σας εαυτό στους συναδέλφους, τους επισκέπτες και φυσικά, τη βασιλική οικογένεια”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του παλατιού.

Επίσης, ο βοηθός καθαριότητας θα πρέπει να καθαρίζει και να φροντίζει «εσωτερικούς χώρους και αντικείμενα όπως τα χαλιά και τα έπιπλα μέχρι τα ιστορικά αγγεία και τους αναντικατάστατους πίνακες».

Στην περίπτωση λοιπόν που αναζητάτε εργασία και εκτός Ελλάδας… η Βασίλισσα Ελισάβετ, σας δίνει τη λύση!