Συγκινητική φωτογραφία: Ζευγάρι ηλικιωμένων κλαίει γιατί δεν θέλει να χωρίσει

Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες μία πολύ συγκινητική φωτογραφία  στο Facebook. Η φωτογραφία που έχει γίνει viral δείχνει δύο ηλικιωμένους. να αποχαιρετούν ο ένας τον άλλο και αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από την εγγονή τους. Η 29χρονη αποφάσισε να κοινοποιήσει το στιγμιότυπο και να αποκαλύψει την ιστορία των δύο ηλικιωμένων.

Ο Wolf και η Anita Gottschalk από το Surrey της Βρετανίας είναι παντρεμένοι για 62 χρόνια και δεν είχαν χωρίσει ποτέ στη ζωή τους. Ωστόσο όμως τους τελευταίους 8 μήνες έχουν αναγκαστεί να ζουν χώρια. Η αιτία; Ζουν σε διαφορετικά γηροκομεία, γιατί το σύστημα στη Βρετανία, λόγω διαφόρων γραφειοκρατικών κωλυμάτων, δεν αφήνει τον σύζυγο να μπει στο ίδιο μέρος με τη γυναίκα του.

Κάθε δύο μέρες κάποιο μέλος της οικογένειας, συνήθως η εγγονή τους Ashley Bartyik που ανέβασε και τη φωτογραφία, πηγαίνει τον έναν στον άλλο σε μία διαδρομή που διαρκεί σχεδόν 40 λεπτά. Κάθε φορά όταν είναι να χωριστούν, κλαίνε. Αυτό ακριβώς το στιγμιότυπο αποτυπώνεται στη φωτογραφία που ανέβηκε στο Facebook!

klama2

Στόχος της ανάρτησής της ήταν να ευαισθητοποιηθεί η τοπική κοινότητα και να βρεθεί τρόπος ώστε το ζευγάρι να ζήσει ξανά μαζί. Αυτό που δεν φανταζόταν η 29χρονη ήταν ότι η ανάρτηση της φωτογραφίας θα γινόταν viral και θα έπαιζε ως είδηση σε όλο τον κόσμο με χιλιάδες κοινοποιήσεις και μηνύματα συμπαράστασης.

Προτεινόμενα για εσάς