Σοκ στην Ιταλια: 15χρονος από οικογένεια μαφιόζων άφησε 11 φίλους του να βιάσουν την κοπέλα του

Συγκλονίζει η είδηση ότι ένας 15χρονος, μέλος οικογένειας που σχετίζεται με τη μαφία, επέτρεψε σε έντεκα φίλους του να βιάσουν την κοπέλα του, βιντεοσκοπώντας μάλιστα τη σκηνή του βιασμού.

Το γεγονός έλαβε χώρα έξω από την πόλη Σορρέντο της Νάπολης και αναρτήθηκε ως είδηση στο διαδίκτυο από τοπική εφημερίδα. Όμως η Καμόρρα (σ.σ. ονομασία της μαφίας στη Νάπολη) απείλησε την εφημερίδα και έτσι το άρθρο “κατέβηκε”.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο 15χρονος είναι από το χωριό Πιμόντε, ενώ οι ηλικίες των βιαστών – φίλων του είναι από 14 έως 17 ετών. Ο ανήλικος είχε βιντεοσκοπήσει κι άλλες συνευρέσεις με το κορίτσι με αποτέλεσμα να την απειλεί συνεχώς.

Οι υπεύθυνοι συνελήφθησαν έπειτα από την επέμβαση της Εισαγγελίας της Νάπολης χωρίς ωστόσο να οδηγηθούν στη φυλακή αλλά σε κέντρο υποχρεωτικής διαμονής ανηλίκων έξω από την πόλη.

Σύμφωνα με τους σχολιαστές, στην μαφιόζικη κουλτούρα ο βιασμός συγκαταλέγεται συχνά στις μορφές απόλυτης εξουσίας και άσκησης βίας σε βάρος των γυναικών, οι οποίες έχουν πολύ περιορισμένα περιθώρια αντίδρασης.