Όταν ο "παραμυθάς" Τραμπ έλεγε ότι έχει σχέση με την Κάρλα Μπρούνι και την Μαντόνα

Η DailyMail προχώρησε σε αποκαλύψεις, που πολλοί θα έλεγαν πως καίνε το δισεκατομμυριούχο άντρα, Ντόναλτ Τραμπ.

Σύμφωνα με τον αρθογράφο, ο δισεκατομμυριούχος που είναι ένα βήμα πριν τον Λευκό Οίκο, έχει διαστρεβλώσει πληροφορίες, εμποδίσει έρευνες, ενώ δεν έχει διστάσει να υποδυθεί ακόμα και έναν φανταστικό εκπρόσωπό του προκειμένου να διαδώσει φήμες για τις σχέσεις του με τις γυναίκες.

Το τελευταίο στοιχείο είναι και αυτό στο οποίο στέκεται στο άρθρο του στο οποίο αποκαλύπτει όλα όσα κρύβονται πίσω από τις φήμες ότι οι γυναίκες χτυπιούνταν για να πέσουν στο κρεβάτι του.

τραμπ1

Όλα ξεκινούν στα τέλη του Ιουνίου του 1991 όταν ο Τραμπ, νέος τότε, λέγεται ότι εγκαταλείπει την σύντροφό του Μάρλα Μαπλς για το διάσημο μοντέλο από την Ιταλία, Κάρλα Μπρούνι. Τα νέα είναι στην πρώτη σελίδα όλων των εφημερίδων της Αμερικής, ενώ έπαιξαν ακόμα και στο Today Show του NBC. «Τραμπ Ο Μοντέρνος Μίδας» και «Τραμπ Ο Μεγάλος Δον Ζουάν» ήταν μερικοί μόνο από τους τίτλους που τράβηξαν την προσοχή μίας δημοσιογράφου του People που ζήτησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του.

Το αίτημα αυτό δεν φαίνεται να ήταν και πολύ δύσκολο για την Σου Κάρλσγουελ, μια και μετά από λίγα λεπτά την καλούν απευθείας πίσω. Η δημοσιογράφος ξεκινά την ηχογράφηση και στην άλλη άκρη της γραμμής βρίσκεται ο Τζον Μίλερ, ο οποίος λέει ότι μόλις προσελήφθη για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο ίδιος είναι πολύ απασχολημένος να απαντήσει στα τηλέφωνα επειδή «σημαντικές, όμορφες γυναίκες τού τηλεφωνούν όλη την ώρα». Απευθείας, αν και νεοφερμένος, ο Μίλερ, έβαλε τη λίστα των κατακτήσεων του δισεκατομμυριούχου, τη Μαντόνα, την Κιμ Μπέισινγκερ και την Κάρλα Μπρούνι, ενώ έκανε μία ιδιαίτερα λεπτομερή περιγραφή της συναισθηματικής κατάστασης του αφεντικού του και των σχέσεών του με τις γυναίκες λέγοντας μάλιστα ότι θέλει να παντρευτεί ξανά.

τραμπ2

Αναφερόμενος στο λόγο για τον οποίο εγκατέλειψε τη σύζυγό του Ιβάνα για την Μάρλα, λέει ότι «στην πραγματικότητα έφυγε για τον εαυτό του. Δεν έφυγε ποτέ για την Μάρλα. Θα έφευγε ούτως ή άλλως. Η Μάρλα ήταν εκεί, αλλά θα έφευγε όπως και να είχε. Έτσι τώρα έχει κάποια που τη λένε Κάρλα που είναι όμορφη… η Κάρλα είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα από την Ευρώπη που ο πατέρας της είναι ένας από τους πιο πλούσιους άντρες στην Ευρώπη».

Σε αυτό το σημείο όμως τα πράγματα άρχισαν να γίνονται δύσκολα για τον «εκπρόσωπο» του Τραμπ καθώς δεν μπορούσε να απαντήσει ποιο ήταν το όνομα του πατέρα της νέας γυναίκας που είναι πλευρό του αφεντικού του.

τραμπ4

Σύμφωνα με τον Μίλερ πάντως, η Μπρούνι ήταν με τον Ερικ Κλάπτον και μετά με τον Μικ Τζάγκερ τον οποίο παράτησε για τον Ντόναλντ Τραμπ. «Δεν έχει δεσμευθεί κάτι με την Κάρλα έτσι για να γνωρίζετε» τονίζει.

Τι πραγματικά συνέβη όμως. Όπως λέει ο Τζόνστον, η ίδια η Μπρούνι είχε πει αργότερα ότι όντως ο Τραμπ της είχε τηλεφωνήσει μερικές μέρες πριν από τη συνέντευξη στο People, και τον είχε ενημερώσει ότι θα την επισκεπτόταν η αδερφή της στη Νέα Υόρκη. Τότε ο δισεκατομμυριούχος της πρόσφερε δωρεάν ένα δωμάτιο στο Plaza για να μείνει με την αδερφή της όσο διάστημα ήταν εκεί. Η Μπρούνι αποδέχθηκε την προσφορά όπως είπε όμως αργότερα, δεν είχε κάποιο ενδιαφέρον να συνδεθεί μαζί του.

Η δημοσιογράφος του People πάντως αντιλήφθηκε αμέσως ότι στην άλλη πλευρά του τηλεφώνου δεν ήταν κανένας εκπρόσωπος τύπου, αλλά ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ και για να το επιβεβαιώσει έπαιξε το ηχητικό στην Σίντι Άνταμς, μία δημοσιογράφο που έγραφε για lifestyle θέματα.

Ποια είναι η Μάρλα Μαπλς

Την κασέτα με τη συνέντευξη άκουσε και η Μάρλα Μαπλς, λίγες μέρες μετά το πάρτι γενεθλίων του Τραμπ στο οποίο τον συνόδεψε για πρώτη φορά επίσημα -μέχρι τότε τα διάφορα event που παρουσιάζονταν πήγαινε με συνοδό για να μην κινήσει υποψίες ότι είχε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο που ήταν ακόμα παντρεμένος με την Ιβάνα.

Η νύχτα που προοριζόταν να είναι θριαμβευτική για την κρυφή ερωμένη, μετατράπηκε σε κόλαση καθώς οι δυο τους τσακώθηκαν. Λίγε μέρες μετά ήρθε η είδηση της σχέσης με την Μπρούνι με την Μάρλα να αμφιβάλλει ότι ισχύει. «Νομίζω ότι το έστησε για να φτιάξει την εικόνα του πλέιμποϊ», είπε η ίδια αφού δήλωσε «σοκαρισμένη και συντετριμμένη από όσα άκουσε στην κασέτα».

Η αποκάλυψη
Οι φήμες πάντως της σχέσης με την Μπρούνι διήρκεσαν περίπου 2 εβδομάδες καθώς η δημοσιογράφος του People έκανε την αποκάλυψη ότι ο Τραμπ ως ο υποτιθέμενος εκπρόσωπός του. Ο ίδιος μάλιστα κάλεσε την Κάρλσγουελ και παραδέχτηκε τα όσα έκανε.

τραμπ3

Ο Τραμπ επιμένει

Χρόνια αργότερα όμως, και ενώ του δόθηκε η ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της Μπρούνι, ο Τραμπ, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν, προσπάθησε να επαναφέρει τη φήμη ισχυριζόμενος ότι είχε σχέση μαζί με το διάσημο μοντέλο υποδυόμενος ότι γνώριζε πως ήταν το στήθος της.

Στερν: Βγαίνατε;

Τραμπ: Μπορώ να πω κανένα σχόλιο; (γέλια)

Στερν: Βγαίνατε;

Τραμπ: Προσπαθώ να φανώ διπλωμάτης για αυτή τη χώρα. Ασε με να πω κανένα σχόλιο.

Στερν: Δεν καταλαβαίνω κάτι (ελεγε ο Στερν αναφερόμενος σε μία φωτογραφία της με μπικίνι αποκαλώντας την υπέροχη). Δεν είναι τόσο καυτή;

Τραμπ: Λοιπόν, ας πούμε ότι υπάρχουν καλύτερα… υπάρχουν καλύτερα περιθώρια κεέρδους.

Στερν:Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ θα σταματούσε να βγαίνει με την Κάρλα Μπρούνι; Μοιάζει υπέροχη.

Τραμπ: Λοιπόν, σταματάς όταν βρίσκεις κάτι καλύτερο.. είναι περίπλοκο πράγμα. Αλλά γνωρίζω την Κάρλα και δεν θέλω να κάνω σχόλιο.

Στερν: Ήταν κακή στο κρεβάτι;

Τραμπ: Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο.

Στη συνέχεια στην ερώτηση του Στερν γιατί δεν ξεκαθαρίζει την κατάσταση ο Τραμπ την υπόθεση για την σχέση του να συνεχίζεται ο Τραμπ είπε ότι θα παντρευτεί τον πρόεδρο της Γαλλίας και δεν θέλει να κριτικάρει την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Ο Στερν επέμεινε να τον ρωτάει πώς είναι το σεξ με την Μπρούνι και ο Τραμπ απάντησε υπονοώντας ότι ήταν εραστές: «Την ξέρω καλά, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό γιατί θέλω να έχω καλές σχέσεις με την υπέροχη χώρα της Γαλλίας»

Η αντίδραση της Μπρούνι

«Ο Τραμπ είναι προφανώς τρελός» είπε η Μπρούνι λίγους μήνες αργότερα. «Είναι τόσο μη αναληθές και είμαι τόσο ενοχλημένη από όλο αυτό» είπε η Μπρούνι αδειάζοντας τον δισεκατομμυριούχο.

Όπως εξηγεί πάντως ο Τζόνστον ο Τραμπ όλα αυτά τα χρόνια βασίζεται στην αδυναμία των μέσων να επιβεβαιώσουν μία είδηση, ενώ πάγια τακτική του είναι να απειλεί με μηνύσεις σταθμούς και εφημερίδες, οι οποίοι θέλοντας να αποφύγουν μία δαπανηρή διαδικασία, σταματούν την έρευνα όταν έχει να κάνει με το πρόσωπό του.

Το ζήτημα πάντως με την κασέτα του People επανέφερε η Washington Post δημοσιεύοντας ολόκληρο το ηχητικό. Λίγες μέρες μετά ο υποψήφιος πλέον για την προεδρία των ΗΠΑ, αρνήθηκε βγαίνοντας στο Today Show ότι αυτή είναι η φωνή του λέγοντας ότι υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν να τη μιμηθούν, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο πίσω στο 1991 και ο ίδιος τότε είχε ομολογήσει στη δημοσιογράφο ότι εφηύρε τον Τζον Μίλερ.

Αυτή είναι μία από τις πιο πάγιες τακτικές του Τραμπ τονίζει ο Γουίνστον εξηγώντας ότι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών δεν θέλει να ψάχνουν το παρελθόν του και όταν αυτό γίνεται προσπαθεί να διαστρεβλώσει τις πληροφορίες ελπίζοντας ότι ο κόσμος και ειδικά οι ψηφοφόροι τους δεν θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα των γεγονότων.

ΠΗΓΗ: Daily Mail