Η κόρη του Τράμπ προκαλεί- Με Δημοκρατικό σύντροφο στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών όπου ο Ντάναλντ Τράμπ πήρε το χρίσμα για την διεκδίκηση της Προεδρίας των ΗΠΑ.

Εκεί έδωσε το παρόν όλη η οικογένεια του και ανάμεσα τους και η “ξεχασμένη” κόρη του Τίφανι Τράμπ . Εκεί έμαθαν και αυτοί που δεν ήξεραν το λόγο που η κόρη του Τράμπ  είναι αποστασιοποιημένη από τον εκλογικό αγώνα του πάτερα της.

Καθώς στο συνέδριο  δεν ήταν μόνη της αλλά την συνόδευε ο  εγγεγραμμένος Δημοκρατικός σύντροφός της.

Όπως ήταν φυσικό προκάλεσε πλήθος σχολίων γι’ αυτή την επιλογή της.

11111111

Η Τίφανι, 22 ετών, κόρη του Τραμπ από τη δεύτερη σύζυγό του Μάρλα Μέιπλς, είχε κάνει ελάχιστες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του πατέρα της, σε σχέση με τα αδέρφια της Ιβάνκα, Ντόναλντ τζούνιορ και Ερικ.

Βέβαια, και ο μικρότερος γιος του Τραμπ, ο Μπάρον, δεν είχε ενεργό συμμετοχή στην εκστρατεία -ωστόσο, αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι έκλεισε τα 10 τον Μάρτιο.

Η Τίφανι, πάντως, το τόλμησε και πήρε μαζί της τον 21χρονο Ρος, μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος, αντιπάλου των Ρεπουμπλικανών στην κούρσα για την Προεδρία.

trumpkori708

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, όπου ο Ρος σπούδασε Τεχνολογία Λογισμικού και η Τίφανι, Κοινωνιολογία.

Ο Ρος γράφτηκε στο Δημοκρατικό Κόμμα το 2012 και στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, στο Κλίβελαντ, κάθισε δίπλα στην Τίφανι, ακούγοντας ομιλητές όπως ο Ρούντολφ Τζουλιάνι, η Μελάνια Τραμπ κ.ά.

Στο ακροατήριο βρισκόταν και ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, ο μεγαλύτερος γιος του μεγιστάνα, που είχε ενεργό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του πατέρα του.

trumpkori

Υπενθυμίζεται ότι σε ομιλία του τον Μάρτιο ο Τραμπ είχε… ξεχάσει να αναφέρει την Τίφανι όταν ευχαριστούσε ένα προς ένα τα παιδιά του. «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου -τα αγόρια μου Ερικ και Ντον, που έχουν εργαστεί πολύ σκληρά», είχε πει, πριν αναφερθεί στην άλλη κόρη του, την Ιβάνκα.

Μάλιστα, είχε ευχαριστήσει ακόμα και τον μικρότερο γιο του, Μπάρον, υπενθυμίζοντας στο ακροατήριο τα γενέθλιά του. Αντιλαμβανόμενος, αργότερα, το λάθος του, είχε γράψει στο Twitter για την Τίφανι: «Μακάρι η εκπληκτική κόρη μου Τίφανι να μπορούσε να είναι μαζί μας, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη. Είναι νικήτρια!».