Ο καμικάζι που ανατινάχτηκε στο Ατατούρκ - Φόρεσε χειμωνιάτικο μπουφάν για να κρύψει τα εκρηκτικά

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το μακελειό που σημειώθηκε την Τρίτη στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωσταντινούπολη.

Η εφημερίδα Χουριέτ δημοσιεύει φωτογραφίες οι οποίες, πιθανόν, να απεικονίζουν τον έναν από τους τρεις βομβιστές που οδήγησαν στο θάνατο 41 ανθρώπους.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός πράκτορας για να καταλάβει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον άνθρωπο της φωτογραφίας… Ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ο φερόμενος ως δράστης φοράει χειμωνιάτικο μπουφάν, σε αντίθετη με τους άλλους ανθρώπους γύρω του, προφανώς, για να κρύψει εκρηκτικά και όπλα που έφερε πάνω του.

Όπως ήταν φυσικό, το στοιχείο αυτό τράβηξε την προσοχή και της τουρκικής εφημερίδας, η οποία αναφέρει σε τίτλο της: «Η εικόνα του βομβιστή αυτοκτονίας: Ήρθε με χειμερινό παλτό».

Η εφημερίδα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, μια από τον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου και μια από τον εσωτερικό χώρο.

Επίσης, η Χουριέτ  αναφέρει ότι έγινε έφοδος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στα σπίτια δύο ατόμων που αναγνωρίστηκαν ως βομβιστές. Εκεί εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός εγγράφων καθώς και κρυπτογραφημένου ψηφιακού υλικού, στοιχεία τα οποία κατασχέθηκαν.

Φωτογραφίες: hurriyet.com.tr