Ο γκέι σύντροφος του μακελάρη του Ορλάντο αποκαλύπτει....

Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον μακελάρη του Ορλάντο, τον Oμάρ Ματίν, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ 49 ανθρώπους σε γκέι κλαμπ.

Πριν λίγες μέρες το FBI αποκάλυψε ότι πριν την δολοφονία ο  Ματίν είχε τηλεφωνήσει στην Άμεσο Δράση, δηλώνοντας «στρατιώτης του Ισλάμ»,δίνοντας στη δημοσιότητα τις σχετικές συνομιλίες.

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει όμως τώρα η υπόθεση με στοιχεία που συγκλονίζουν.

Η αρχική άποψη ότι  η επίθεση προέρχονταν καθαρά από την αντι-γκέι ιδεολογία του ακραίου ισλαμιστή δράστη έρχεται τώρα να ανατραπεί  επιβεβαιώνοντας τις αρχικές δηλώσεις της πρώην συζύγου του ότι Ματίν επισκεπτόταν το κλαμπ επειδή ήταν και ο ίδιος ομοφυλόφιλος.

Συγκεκριμένα όπως είχε αναφέρει  στις αρχές, είχε σοβαρές υποψίες ότι ο τέως σύζυγός της ήταν γκέι, ενώ το στοιχείο που έχει επιβεβαιωθεί είναι πως χρησιμοποιούσε μια εφαρμογή για ομοφυλόφιλους, την Jack’d.

Τώρα, ένας άνδρας που υποστηρίζει, ότι είχε ερωτική σχέση με τον Ομάρ Ματίν, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο ισπανόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο, Univision, ότι το κίνητρο που τον οδήγησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη δεν ήταν η τρομοκρατία, αλλά η εκδίκηση, καθώς είχε μάθει πως ένας από τους πρώην συντρόφους του πάσχει από AIDS.

Ο Μιγκέλ, όπως αποκαλείται o άντρας στη συνέντευξη, είπε ότι γνώρισε τον μακελάρη του Ορλάντο σε ιστοσελίδα γνωριμιών και οι δυο τους συνήψαν ερωτική σχέση, που κράτησε δύο μήνες και τελείωσε τον περασμένο Δεκέμβριο. «Ο Ματίν ήταν γλυκός και τρυφερός. «Έψαχνε την αγάπη. Έψαχνε κάποιον να τον αποδεχτεί και να τον αγκαλιάσει» είπε ο Μιγκέλ ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Έκλαψα, όσο δεν φαντάζεστε. Αλλά έπρεπε να τα πω, γιατί η αλήθεια είναι, ότι το κίνητρό του δεν ήταν η τρομοκρατία. Πιστεύω ότι το έκανε για εκδίκηση. Μισούσε τους Πορτορικανούς, για ό,τι του έκαναν. Μου είχε πει ‘θα τους κάνω να πληρώσουν, για όσα μου έχουν κάνει».

Όπως είπε ο νεαρός άντρας ο Ματίν είχε προχωρήσει σε ερωτικές επαφές με δύο Πορτορικανούς, εκ των οποίων ο ένας ήταν θετικός στον ιό HIV. Ενώ ο Ομάρ είχε κάνει εξετάσεις και ήταν αρνητικές αμφισβητούσε το αποτέλεσμα και ήθελε να τους κάνει να πληρώσουν, είπε στη συνέντευξή του ο Μιγκέλ.

Προτεινόμενα για εσάς