Βρέθηκαν 7 συλλογές πορνογραφικού υλικού στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον στην Καλιφόρνια βρέθηκαν 7 συλλογές με φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν γυμνά έφηβα αλλά και μικρότερα αγόρια και κορίτσια. Οι συλλογές εντοπίστηκαν στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την έκθεση της αστυνομίας της Σάντα Μπάρμπαρα η οποία πραγματοποιήθηκε το 2003 ωστόσο ήρθε στο φως της δημοσιότητας 13 χρόνια αργότερα και 7 χρόνια μετά από τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή.

Ανάμεσα στις συλλογές, ξεχωρίζει εκείνη με τίτλο «Nude photos of teenage boys from late 1800s», όπου απεικονίζονται γυμνά αγόρια στα τέλη του 1.800. Επίσης βρέθηκαν «αηδιαστικές και άκρως συγκλονιστικές εικόνες παιδικών βασανιστηρίων, παιδικού γυμνού, γυναικείου bondage και σαδομαζοχισμού.

Το δημοσίευμα του «Radar Online» αναφέρει ότι o Μάικλ Τζάκσον είχε μια πολύ μεγάλη συλλογή πορνογραφικού υλικού. Σύμφωνα με τα αστυνομικά έγγραφα, ο Τζάκσον παρουσιάζεται ως ένα χειριστικό ον, ένας παρανοϊκός με το σεξ και τα ναρκωτικά «θηρευτής», που χρησιμοποιούσε το αίμα, τις ακατάλληλες φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου, τις θυσίες ζώων, και διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις μεταξύ ενηλίκων, ώστε να κάνει τα παιδιά να υποκύπτουν στις ορέξεις του.